Logo Coneco

Volg ons

jobs hero stripes.582492b45eca7aca9b49

Als je gaat voor je toekomst kom je uit bij Coneco

Het gaat erom wat jij wilt: met je leven, met je werk, met je toekomst. Bij Coneco krijg je alle ruimte om te groeien en om een goeie balans te vinden tussen je werk en je vrije tijd. Want als het goed gaat met jou, gaat het goed met ons. Ga voor je toekomst.

Jeffrey3
Jeffrey2 1
Tom1 Copy
Tom2 1
Michael 2
Michael 3
Nieko1
Nieko2
Jasper4
Jasper 2 2
Kevin1
Kevin2 1
Marcel3
Marcel2
Sjouke 4
Sjouke 2
Jeffrey3
Tom1 Copy
Michael 2
Nieko1
Jasper4
Kevin1
Marcel3
Sjouke 4
jobs stripes.198b470dec8372c2b9c2

Complexe techniek hanteerbaar maken voor de wereld van morgen.

Meer weten over gebouwautomatisering? Bekijk bovenstaande animatie.

Waar we staan en waar we heen willen

Iedere dag worden gebouwen slimmer, gezonder en duurzamer – en ons vak complexer. Onze rol bij de integratie van technologie is belangrijker dan ooit. Coneco wil voorop blijven lopen om een fundamentele bijdrage te leveren aan de klimaat- en duurzaamheidsprestaties van gebouwen.

Ga voor je leven

Bij Coneco doen we er alles aan om je te helpen bij je ontwikkeling, op jouw manier en in jouw tempo. En je hebt de vrijheid om zelfstandig te werken. Verder krijg je niet alleen een goed salaris en pensioen, maar ook 37 vakantiedagen per jaar. 

Ga voor je baan

We zijn op zoek naar ervaren professionals, maar ook naar mensen die nog bezig zijn met hun mbo4- of hbo-studie. Je krijgt bij Coneco de ondersteuning om je te ontwikkelen op jouw manier. Iedereen werkt volgens een eigen ontwikkel- en groeiplan.

Ga voor je toekomst

De Coneco Groeiacademie heeft speciale opleidingstrajecten in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, ICT en smart technology. De opleidingen en trainingen zijn samen met erkende opleidingsinstituten ontwikkeld en toegespitst op jouw persoonlijke niveau en ambities.

Ben je schoolverlater of werk je in de installatiebranche? 

Het maakt niet uit of je nog studeert of al aan het werk bent: er liggen kansen voor je bij Coneco.

Heb je HBO Elektrotechniek of Mechatronica? 

We gaan een topteam voor bodemenergiesystemen opzetten. Wil jij pionieren in een snelgroeiende sector?

jobs stripes.198b470dec8372c2b9c2

Het is belangrijk dat je goed in je vel zit, zowel in je werk als privé.

Wat kunnen we doen voor jouw toekomst?

We zijn bij Coneco niet alleen geïnteresseerd in wat je kan. We willen ook weten wie je bent. Je telt bij ons in de eerste plaats als mens. Daarom maken we graag kennis met je. Om samen uit te vinden wat je mogelijkheden zijn. Bij Coneco staan we voor elkaar klaar en we doen ook buiten ons werk leuke dingen.

Twee vestigingen, één bedrijf

Vanuit de thuisbasis in Alblasserdam, Zuid-Holland, draagt Coneco bij aan het succes van opdrachtgevers verspreid over heel Nederland.

Met de kenmerkende nuchterheid uit het Noorden, opereert Re3com voornamelijk in de regio’s Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. 

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep