Logo Coneco

Volg ons

Werken bij Coneco

Wordt het tijd om de diepte in te gaan?

Bij Coneco krijg je alle kans om je te specialiseren. Jezelf te ontwikkelen in het vak van de gebouwautomatisering. Wij geloven dat ieder mens zich het meest gelukkig voelt als hij zich kan ontplooien. Ontplooien in je werk als vakman of vakvrouw, maar ook privé in activiteiten en relaties. Want niemand is alleen maar vakidioot, je bent ook partner, vader, moeder, zoon of dochter, sporter, gamer, motorrijder, wereldreiziger, muzikant, verzamelaar, vinoloog, fotograaf of wat dan ook. 

Marcel Plaisier

Projectleider S&O en huskytrainer

De combinatie van mens en techniek vind ik interessant. Bij Coneco kun je je vaardigheden zowel verdiepen als verbreden.

Michael Goudzwaard

Projectleider M&R en familieman

Coneco voelt als een familiebedrijf. Iedereen helpt elkaar. Elke keer dat je samen een perfect werkende installatie oplevert, is dat de kroon op ons teamwork.

Sjouke Elsinga

Projectengineer en triatleet

Ik begon als installateur en maakte bij Coneco de stap naar de meet- en regeltechniek. Het mooie van dit vak is dat hier verschillende disciplines bij elkaar komen.

Kevin Manders

Inbedrijfsteller en honkballer

Bij honkbal gaat het erom dat je op het juiste moment op de juiste plek bent. Daarnaast moet je technisch nadenken en anticiperen. Daar zie ik een link met mijn werk.

Nieko Tierie

Projectleider S&O en motorrijder

Zonder plan, per uur beslissen wat je doet, dat vind ik heerlijk. Die zelfstandigheid en het vertrouwen dat alles goed komt, herken ik bij mijn collega’s.

Jasper Badenbroek

Inbedrijfssteller en brandweerman

Van Coneco krijg ik een jaar de tijd om dit vak te leren en ook daarna kan ik blijven doorleren, zoveel als ik wil en kan.

Jeffrey Schrijvers

Servicetechnicus M&R en motorracer

Hiervoor werkte ik bij een installateur, maar Coneco bood me de opleiding en begeleiding om het vak Servicetechnicus Meet- en Regeltechniek te leren.

Tom Stout

Projectleider S&O en barbecueman

Gebouwen worden zó slim, als je binnenkomt wordt de bluetooth van je telefoon herkent en wijst het gebouw je naar een opgewarmde kamer.

Marcel
Michael
Sjouke
Kevin
Nieko
Jasper
Jeffrey
Tom

Neem de regie over jouw fascinatie!

Wij geloven in driedimensionale mensen en die halen we graag aan boord. Zodat jij een ster kunt worden in de gebouwautomatisering met interessante opdrachten en ondersteuning van onze Coneco Groeiacademie. Daarnaast krijg je met 37 vakantiedagen per jaar en flexibele werktijden genoeg ruimte om ook na werktijd je vleugels uit te slaan. En, een club van fijne collega’s die benieuwd is naar jouw passies. Waar wacht je op? Spring in het diepe!

Tom

Innovatie en zanger/gitarist

Arjan

Adviseur Gebouwautomatisering en windsurfer

Michael

Projectleider M&R en familieman

Peter

Technisch specialist en fotograaf

Jasper

Inbedrijfsteller en brandweerman

Mariëlle

HR-management en levensgenieter

Ron

Projectleider en zeiler

Daniël

Elektrotechnisch engineer en gitaarbouwer

Kevin

Inbedrijfsteller en honkballer

Marcel

Projectleider S&O en huskytrainer

Jeffrey

Servicetechnicus en motorracer

Nieko

Projectleider S&O en motorrijder

Tom

Projectleider S&O en barbecueman

Annette

HR assistent en wandelaar

Dennis

Directeur Coneco en wielrenner

Arnold

Sales, Customer Relations en DJ

Over ons

De kans om te groeien

We zoeken mensen met ambitie, die in staat zijn om de regie te nemen; over hun werk en hun leven. Er is bij ons veel ruimte voor eigen initiatief. We zijn op zoek naar ervaren professionals, maar ook naar mensen die nog bezig zijn met hun mbo4- of hbo-studie. Je krijgt bij Coneco de kans om je te ontwikkelen op jouw manier. Iedereen werkt volgens een eigen ontwikkel- en groeiplan. De gedachte hierachter is simpel: als jij groeit, doen wij dat ook.

Je bent nooit uitgeleerd

De wereld verandert continu. Wij veranderen mee. De Coneco Groeiacademie heeft daarom speciale opleidingstrajecten in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, ICT en smart technology. Want als onderneming willen we altijd klaar zijn om in te spelen op nieuwe en complexe vragen uit de markt. De opleidingen en trainingen (voor instappers en specialisten) worden in samenwerking met erkende opleidingsinstituten ontwikkeld en zijn toegespitst op jouw persoonlijke niveau en ambities.

We willen blije mensen

Als je bij ons werkt, willen we dat je dat met plezier doet. Doordat je gezien en gehoord wordt, maar ook doordat er een goede balans is tussen werk en privé. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit. Daarom doen we er alles aan om je te helpen bij je persoonlijke en je professionele ontwikkeling. Bij Coneco heb je de vrijheid om zelfstandig te werken. Verder krijg je niet alleen een goed salaris en pensioen, maar ook 37 vakantiedagen per jaar. 

Wat ons drijft

Nieuwe technieken, innovaties en big data maken gebouwen slimmer – en ons vak complexer. De rol van Coneco bij de samenwerking tussen partijen en de integratie van nieuwe technologie wordt steeds belangrijker. We zijn ambitieus in een veranderende wereld. Coneco wil voorop blijven lopen om een fundamentele bijdrage te leveren aan de klimaat- en duurzaamheidsprestaties van gebouwen. 

Wat kunnen we voor je doen?

Leren

Je kunt bij Coneco leren en werken tegelijk via een traineeship of betaalde stage.

Groeiplan

Je krijgt een individueel ontwikkel- en groeiplan afgestemd op jouw talent en niveau.

Professionals

Je groei wordt begeleid en ondersteund door de beste senior professionals.

Opleidingen

Je volgt opleidingen en trainingen die samen met erkende instituten ontwikkeld zijn.

Voorwaarden

Je krijgt een goed salaris en pensioen en 37 vakantiedagen per jaar.

Marktleider

Je werkt bij de marktleider in de wereld van gebouwautomatisering.

Vacatures

Voor onze vestigingen in Alblasserdam en Ruinerwold zijn we op zoek naar mensen die willen werken (of dat willen leren) in verschillende functies: Engineers Automatisering, Elektrotechnisch engineers, Projectengineers, Projectleiders, Salesengineers, Servicetechnici, Projectmanagers en Inbedrijfstellers. Kom met ons praten over de mogelijkheden om bij ons te werken of in een functie te groeien die bij jou past. Of bekijk hieronder enkele vacatures die we nader toelichten.

Tekenaar M&R-techniek Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we een Tekenaar M&R-techniek. Liggen jouw kwaliteiten bij het meet- en regeltechnisch tekenen?

Technical Sales Engineer Re3com

Voor Re3com Ruinerwold zoeken we een Technical Sales Engineer. Houd jij van techniek en commercie verenigd in één functie?

Werkvoorbereider Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we een werkvoorbereider. Weet jij bij de start van een project al wat er nodig is om een project succesvol te maken?

Combinatiefunctie Re3com

Voor Re3com Ruinerwold hebben we een vacature voor een prachtige combinatiefunctie. Deze functie verbindt de functie van Werkvoorbereider met die van de Technical Sales engineer.

Werkvoorbereider Re3com

Voor Re3com Ruinerwold zoeken we een werkvoorbereider. Weet jij bij de start van een project al wat er nodig is om een project succesvol te maken?

Tekenaar M&R-techniek Re3com

Voor Re3com Ruinerwold zoeken we een Tekenaar M&R-techniek. Liggen jouw kwaliteiten bij het meet- en regeltechnisch tekenen?

Servicetechnicus M&R-techniek Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we een Servicetechnicus M&R-techniek. Ben jij leergierig en werk je graag zelfstandig, mét backup van ervaren en gepassioneerde vakspecialisten? 

Inbedrijfsteller Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we inbedrijfstellers. Houd jij van meet- en regeltechnische- en werktuigbouwkunde vraagstukken?

Technical Sales Engineer Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we een Technical Sales Engineer. Houd jij van techniek en commercie verenigd in één functie?

Waar wacht je op? Spring in het diepe!

We hebben regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies. Voel je welkom om daarop te reageren. Maar wat ook kan: zelf contact opnemen en samen met ons uitvinden wat je mogelijkheden zijn bij Coneco. Laat het ons weten via dit formulier of bel met Mariëlle de Gruijter.

Sollicitatieformulier vacatureoverzichtspagina

Je gegevens

* Deze velden zijn nodig om je te kunnen helpen

Marielle de Gruijter
Marielle de Gruijter Mens en Werkgeluk 078 641 38 77 Email LinkedIn

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep