Logo Coneco

Volg ons

De kans om te groeien

We zoeken mensen met ambitie, die in staat zijn om de regie te nemen; over hun werk en hun leven. Er is bij ons veel ruimte voor eigen initiatief. We zijn op zoek naar ervaren professionals, maar ook naar mensen die nog bezig zijn met hun mbo4- of hbo-studie. Je krijgt bij Coneco de kans om je te ontwikkelen op jouw manier. Iedereen werkt volgens een eigen ontwikkel- en groeiplan. De gedachte hierachter is simpel: als jij groeit, doen wij dat ook.

Je bent nooit uitgeleerd

De wereld verandert continu. Wij veranderen mee. De Coneco Groeiacademie heeft daarom speciale opleidingstrajecten in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, ICT en smart technology. Want als onderneming willen we altijd klaar zijn om in te spelen op nieuwe en complexe vragen uit de markt. De opleidingen en trainingen (voor instappers en specialisten) worden in samenwerking met erkende opleidingsinstituten ontwikkeld en zijn toegespitst op jouw persoonlijke niveau en ambities.

We willen blije mensen

Als je bij ons werkt, willen we dat je dat met plezier doet. Doordat je gezien en gehoord wordt, maar ook doordat er een goede balans is tussen werk en privé. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit. Daarom doen we er alles aan om je te helpen bij je persoonlijke en je professionele ontwikkeling. Bij Coneco heb je de vrijheid om zelfstandig te werken. Verder krijg je niet alleen een goed salaris en pensioen, maar ook 37 vakantiedagen per jaar. 

Wat ons drijft

Nieuwe technieken, innovaties en big data maken gebouwen slimmer – en ons vak complexer. De rol van Coneco bij de samenwerking tussen partijen en de integratie van nieuwe technologie wordt steeds belangrijker. We zijn ambitieus in een veranderende wereld. Coneco wil voorop blijven lopen om een fundamentele bijdrage te leveren aan de klimaat- en duurzaamheidsprestaties van gebouwen. 

Wat kunnen we voor je doen?

Leren

Je kunt bij Coneco leren en werken tegelijk via een traineeship of betaalde stage.

Groeiplan

Je krijgt een individueel ontwikkel- en groeiplan afgestemd op jouw talent en niveau.

Professionals

Je groei wordt begeleid en ondersteund door de beste senior professionals.

Opleidingen

Je volgt opleidingen en trainingen die samen met erkende instituten ontwikkeld zijn.

Voorwaarden

Je krijgt een goed salaris en pensioen en 37 vakantiedagen per jaar.

Marktleider

Je werkt bij de marktleider in de wereld van gebouwautomatisering.

Waar wacht je op? Spring in het diepe!

We hebben regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies. Voel je welkom om daarop te reageren. Maar wat ook kan: zelf contact opnemen en samen met ons uitvinden wat je mogelijkheden zijn bij Coneco. Laat het ons weten via dit formulier of bel met Mariëlle de Gruijter.

Sollicitatieformulier vacatureoverzichtspagina

Je gegevens

* Deze velden zijn nodig om je te kunnen helpen

Marielle de Gruijter Mens en organisatie 078 641 38 77 Email LinkedIn

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep