Logo Coneco

Volg ons

Werken bij Coneco

Het beste voor iedereen

Coneco wil in de markt van gebouwautomatisering nummer 1 zijn en blijven. We zijn altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. Met dezelfde gedrevenheid zijn we op zoek naar het beste voor onze mensen. We willen dat je optimaal tot ontwikkeling komt, persoonlijk en in je werk. En net zoals we maatwerk leveren voor onze klanten, doen we dat ook voor jou. 

De kans om te groeien

We willen mensen met ambitie, die in staat zijn om de regie te nemen; over hun werk en hun leven. Er is bij ons veel ruimte voor eigen initiatief. We zijn op zoek naar ervaren professionals, maar ook naar mensen die nog bezig zijn met hun mbo4-* of hbo-studie*. Je krijgt bij Coneco de kans om je te ontwikkelen op jouw manier. Iedereen werkt volgens een eigen ontwikkel- en groeiplan. De gedachte hierachter is simpel: als jij groeit, doen wij dat ook.

  • MBO Niveau 4: Smart Technology, Technicus Engineering, Commerciële Technicus Engineering
  • HBO: Elektrotechniek, Smart Technology

Je bent nooit uitgeleerd

De wereld verandert continu. Wij veranderen mee. De Coneco Groeiacademie heeft daarom speciale opleidingstrajecten in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, ICT en smart technology. Want als onderneming willen we altijd klaar zijn om in te spelen op nieuwe en complexe vragen uit de markt. De opleidingen en trainingen (voor instappers en specialisten) worden in samenwerking met erkende opleidingsinstituten ontwikkeld en zijn toegespitst op jouw persoonlijke niveau en ambities.

We willen blije mensen

Als je bij ons werkt, willen we dat je dat met plezier doet. Doordat je gezien en gehoord wordt, maar ook doordat er een goede balans is tussen werk en privé. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit. Daarom doen we er alles aan om je te helpen bij je persoonlijke en je professionele ontwikkeling. Bij Coneco heb je de vrijheid om zelfstandig te werken. Verder krijg je niet alleen een goed salaris en pensioen, maar ook 37 vakantiedagen per jaar. 

Over Coneco

Nieuwe technieken, innovaties en big data maken gebouwen slimmer – en ons vak complexer. De rol van Coneco bij de samenwerking tussen partijen en de integratie van nieuwe technologie wordt steeds belangrijker. We zijn ambitieus in een veranderende wereld. Coneco wil voorop blijven lopen om een fundamentele bijdrage te leveren aan de klimaat- en duurzaamheidsprestaties van gebouwen. 

Wie zoeken we

Voor onze vestigingen in Alblasserdam en Ruinerwold zijn we op zoek naar mensen die willen werken (of opgeleid willen worden) in een van de volgende functies:

  • Engineer Automatisering meet- en regeltechniek
  • Elektrotechnisch engineer
  • Projectengineer
  • Projectleider meet- en regeltechniek
  • Projectleider service en onderhoud
  • Salesengineer
  • Servicetechnicus
  • Inbedrijfsteller

Wat kunnen we voor je doen?

Je kunt bij Coneco leren en werken tegelijk via een traineeship of betaalde stage.

Je krijgt een individueel ontwikkel- en groeiplan afgestemd op jouw talent en niveau.

Je groei wordt begeleid en ondersteund door de beste senior professionals.

Je volgt opleidingen en trainingen die samen met erkende instituten ontwikkeld zijn.

Je krijgt een goed salaris en pensioen en 37 vakantiedagen per jaar.

Je werkt bij de marktleider in de wereld van gebouwautomatisering.

Hoe zullen we beginnen?

We hebben regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies. Je bent van harte welkom om daarop te reageren. Maar wat ook kan: zelf contact opnemen en samen met ons uitvinden wat je mogelijkheden zijn bij Coneco. Dat kan op verschillende manieren.

Videocall

Als je meer wilt weten over een functie, of vragen hebt over hoe het is om bij Coneco te werken, kun je tijdens een videocall een van onze specialisten het hemd van het lijf vragen.

Dennis van der Pol
Tom van Oers Innovatie en Sales Alblasserdam
Tom Jacobs
Tom Jacobs Sales Alblasserdam
Dennis Baks Projecten Alblasserdam
Ruben Kroezen
Ruben Kroezen Projecten Ruinerwold
René van Iersel
René van Iersel Service en onderhoud Alblasserdam
Willem Ubels Service en onderhoud Ruinerwold
Arnout Janze
Arnout Janze Training en opleiding Alblasserdam
Marielle de Gruijter
Marielle de Gruijter HR-management Alblasserdam en Ruinerwold

Talentscan

Als je nog aarzelt over de richting die je in wilt, kun je bij ons een afspraak maken voor een assessment. Je komt er dan precies achter waar je kracht en je groeikansen liggen.

Lunchmeeting

Als je benieuwd bent wie je collega’s zijn bij Coneco, organiseren we een lunch voor je. Hierin kan je kennismaken met onze specialisten, onze opleiders, maar ook met onze HR-manager Mariëlle de Gruijter, algemeen directeur Diane van Zwet of oprichter Dick de Jong.

Meelopen

Als je wilt weten hoe het eraan toe gaat bij Coneco en wat het vak nu eigenlijk precies inhoudt, kun je een dag of dagdeel meelopen met een van onze specialisten.

Dit is werken bij Coneco

In deze serie blogs laten we nieuwe collega’s aan het woord en mensen die binnen Coneco zijn doorgegroeid. Wat drijft hen? Wat zijn hun persoonlijke doelen? Wat maakt Coneco anders dan andere technische bedrijven? Onze eigen collega’s geven het antwoord.

Werken bij

14 jaar bij Coneco: “Ontdekken wat bij jou past en doorgroeien”

Werken bij

Nieuw bij Re3Com: “Technische uitdagingen in meet- en regeltechniek”

Werken bij

Al tien jaar bij Coneco: “Technische uitdagingen in meet- en regeltechniek”

Werken bij

Nieuw bij Coneco: “Technische uitdaging dichter bij huis”

Werken bij

Nieuw bij Re3com: “Het gaat me vooral over de inhoud van het vak”

Werken bij

Doorgroeien bij Coneco: “Als je wilt, vind je hier voortdurend technische uitdagingen”

Toon meer

Kom met ons praten

Wil je een afspraak maken voor een videocall, talentscan, lunchmeeting of meeloopdag? Of misschien heb je een vraag. Over Coneco, over het vak, of over je ontwikkeling en de mogelijkheden bij ons. Laat het ons weten via dit formulier. Of neem contact op met Mariëlle de Gruijter.

Je gegevens

* Deze velden zijn nodig om je te kunnen helpen

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep