Logo Coneco

Volg ons

Referentie

Samenwerking Romijnders Service en Coneco: “Mensen maken het bedrijf”

Service en onderhoud

Voor de regeltechnische besturing van onder meer UniePlaza werkt Jan Rewinkel van Romijnders Service B.V. graag met Coneco. “Onze prettige samenwerking is erg belangrijk. En zijn er problemen, dan worden die van A tot Z opgelost.”

In het hart van Nederland, bij Culemborg, staat het kantoor van vakbond De Unie. In het gebouw zijn er daarnaast verschillende ruimtes die people@places aanbiedt als werkplek, voor vergaderingen, trainingen of evenementen. Het duurzame pand, dat voorheen UniePlaza heette, is volledig ‘green built’. Als projectleider bij Romijnders Service B.V. kent Jan Rewinkel het gebouw erg goed. 

Nieuwe Priva regeltechniek
“Romijnders Service verzorgt al jaren het beheer en onderhoud van UniePlaza. Dat doen we op basis van een meerjarenplan dat we maakten voor onze opdrachtgever, zodat die kan rekenen op energiezuinige verwarming, koeling én goed onderhoud. Toen het vorig jaar tijd was voor een regeltechnische renovatie, is het gebouw voorzien van nieuwe Priva regeltechniek. Bij de realisatie van het nieuwe besturingssysteem hebben we gekozen voor Coneco”, aldus Jan Rewinkel.

Keuze voor Coneco
“Waarom Coneco? Ik ken ze al zo’n 20 jaar en werk veel met projectmanager Eelco van Veen. Eerlijk gezegd is onze prettige samenwerking een belangrijke reden om voor Coneco te kiezen. Daarbij spelen Eelco’s kennis, kunde, betrokkenheid en manier van organiseren een grote rol. De mensen bij Coneco zijn sowieso erg betrokken en technisch goed onderlegd. Dat is belangrijk, want zij maken immers je bedrijf! Voor ons is het prettig dat eventuele problemen bij een project van A tot Z worden opgelost, ook door de goede nazorg die Coneco biedt. Op die manier kunnen we een project uiteindelijk samen goed afronden.”

Onze prettige samenwerking is een belangrijke reden om voor Coneco te kiezen.

Jan Rewinkel van Romijnders Service B.V.

Meer inzicht na update
“UniePlaza is vijftien jaar geleden gebouwd en is, na verschillende updates, nog steeds een duurzaam pand. De nieuwe regeltechnische besturing is een goed voorbeeld van zo’n update; hiermee wordt de techniek in het gebouw veel overzichtelijker en beter beheersbaar. Zo krijgen we veel meer inzicht in energiestromen, temperatuur, lucht en water in het gebouw. Inmiddels is de oude regeltechniek vervangen door het nieuwe besturingssysteem. Het project is nu in de nazorgfase en alles gaat goed.”

Samen aan oplossingen werken
“Mijn indruk van onze samenwerking? Coneco is een correct bedrijf, de medewerkers zijn betrokken en kundig. Als we bij een project dingen tegenkomen, lossen we die gezamenlijk op: Romijnders Service gaat op onderzoek uit en samen met Coneco bepalen we wat te doen. Vervolgens zorgt Eelco ervoor dat het intern wordt geregeld, bijvoorbeeld als er een aanpassing van de software nodig is. Onze lijnen zijn erg kort, we weten elkaar altijd snel te vinden!”

Bent u benieuwd naar andere projecten op het gebied van regeltechnische renovatie, lees dan onze blogs over Van Wijk, WTC Rotterdam en Building1962

Afbeelding: people@places, UniePlaza

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep