Logo Coneco

Volg ons

blog

Wordt het tijd om de diepte in te gaan?

Werken bij

Voor Coneco Alblasserdam en Re3com Ruinerwold zoeken we nieuwe collega’s

Bij ons krijg je alle kans om je te specialiseren. Jezelf te ontwikkelen in het vak van de gebouwautomatisering. Wij geloven dat ieder mens zich het meest gelukkig voelt als hij zich kan ontplooien. Ontplooien in je werk als vakman of vakvrouw, maar ook privé in activiteiten en relaties.

Vacatures

Financieel administratief medewerker

Ben jij leergierig, enthousiast, dol op cijfers en lijkt het je leuk om in ons ambitieuze financiële team te werken? Voor Coneco Alblasserdam zijn we op zoek naar een financieel administratief talent voor 16 tot 24 uur in de week.

Tekenaar M&R Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we een Tekenaar M&R-techniek. Liggen jouw kwaliteiten bij het meet- en regeltechnisch tekenen?

Technical Sales Engineer Re3com

Voor Re3com Ruinerwold zoeken we een Technical Sales Engineer. Houd jij van techniek en commercie verenigd in één functie?

Werkvoorbereider Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we een financieel administratief medewerker voor 16 tot 24 uur.

Combinatiefunctie Re3com

Voor Re3com Ruinerwold hebben we een vacature voor een prachtige combinatiefunctie. Deze functie verbindt de functie van Werkvoorbereider met die van de Technical Sales engineer.

Servicetechnicus M&R

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we een Servicetechnicus M&R-techniek. Ben jij leergierig en werk je graag zelfstandig, mét backup van ervaren en gepassioneerde vakspecialisten? 

Inbedrijfsteller Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we inbedrijfstellers. Houd jij van meet- en regeltechnische- en werktuigbouwkunde vraagstukken?

Technical Sales Engineer Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we een Technical Sales Engineer. Houd jij van techniek en commercie verenigd in één functie?

Servicetechnicus M&R Re3com

Voor onze vestiging Re3com in Ruinerwold zijn we op zoek naar een zelfstandige en creatieve techneut die graag op locatie werkt.

Engineer automatisering M&R

Geef je carrière een boost en word Engineer automatisering meet- en regeltechniek bij een organisatie die van gebouwen Smart Buildings maakt en de Mens altijd op 1 zet.

Werkenbijbanner

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep