Logo Coneco

Volg ons

blog

Wordt het tijd om de diepte in te gaan?

Werken bij

Voor Coneco Alblasserdam en Re3com Ruinerwold zoeken we nieuwe collega’s

Bij ons krijg je alle kans om je te specialiseren. Jezelf te ontwikkelen in het vak van de gebouwautomatisering. Wij geloven dat ieder mens zich het meest gelukkig voelt als hij zich kan ontplooien. Ontplooien in je werk als vakman of vakvrouw, maar ook privé in activiteiten en relaties.

Vacatures

Tekenaar M&R-techniek Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we een Tekenaar M&R-techniek. Liggen jouw kwaliteiten bij het meet- en regeltechnisch tekenen?

Technical Sales Engineer Re3com

Voor Re3com Ruinerwold zoeken we een Technical Sales Engineer. Houd jij van techniek en commercie verenigd in één functie?

Werkvoorbereider Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we een financieel administratief medewerker voor 16 tot 24 uur.

Combinatiefunctie Re3com

Voor Re3com Ruinerwold hebben we een vacature voor een prachtige combinatiefunctie. Deze functie verbindt de functie van Werkvoorbereider met die van de Technical Sales engineer.

Werkvoorbereider Re3com

Voor Re3com Ruinerwold zoeken we een werkvoorbereider. Weet jij bij de start van een project al wat er nodig is om een project succesvol te maken?

Tekenaar M&R-techniek Re3com

Voor Re3com Ruinerwold zoeken we een Tekenaar M&R-techniek. Liggen jouw kwaliteiten bij het meet- en regeltechnisch tekenen?

Servicetechnicus M&R-techniek Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we een Servicetechnicus M&R-techniek. Ben jij leergierig en werk je graag zelfstandig, mét backup van ervaren en gepassioneerde vakspecialisten? 

Inbedrijfsteller Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we inbedrijfstellers. Houd jij van meet- en regeltechnische- en werktuigbouwkunde vraagstukken?

Technical Sales Engineer Coneco

Voor Coneco Alblasserdam zoeken we een Technical Sales Engineer. Houd jij van techniek en commercie verenigd in één functie?

Werkenbijbanner

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep