Logo Coneco

Volg ons

blog

Wordt het tijd om de diepte in te gaan?

Werken bij

Voor Coneco Alblasserdam en Re3com Ruinerwold zoeken we nieuwe collega’s

Bij ons krijg je alle kans om je te specialiseren. Jezelf te ontwikkelen in het vak van de gebouwautomatisering. Wij geloven dat ieder mens zich het meest gelukkig voelt als hij zich kan ontplooien. Ontplooien in je werk als vakman of vakvrouw, maar ook privé in activiteiten en relaties.

Vacatures

Technical Sales Engineers

Ben jij een teamplayer en houd je ervan om samen met collega’s mooie projecten te winnen? Vind je techniek en commercie in een gecombineerde functie leuk en wil je je blijven ontwikkelen?

Werkvoorbereiders

Weet jij bij de start van een project al wat er nodig is om een project succesvol te maken? Wil jij je kennis en creativiteit inzetten voor innovatieve en uitdagende projecten in de meet- & regeltechniek?

Project Engineers

Ben jij technisch gedreven en vind je het leuk om samen met collega’s projecten van A tot Z te realiseren? Van technisch tekenwerk tot regeltechnisch ontwerp en van software bouwen tot inbedrijfstelling?

Servicetechnicus M&R-techniek

Wil jij je technische kennis inzetten voor innovatieve meet- en regeltechnische projecten? Werk je graag zelfstandig, mét backup van ervaren en gepassioneerde vakspecialisten? Kun je meebewegen in een wereld die volop in ontwikkeling is? 

Inbedrijfstellers

Houd jij van meet en regeltechnische- en werktuigbouwkundige vraagstukken? Projecten met warmte-koude opwekking, broninstallaties, warmtepompen en bus-koppelingen?

Werkenbijbanner

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep