Logo Coneco

Volg ons

We willen uitblinken in dienstverlening

Coneco beheerst alle disciplines die gangbaar zijn in de wereld van de gebouwautomatisering: meet- en regelsystemen, systeemintegratie, paneelbouw, veldapparatuur en bekabeling. Daarnaast dragen we met dataverwerking en data-ontsluiting bij aan het comfort en de optimale prestaties van gebouwen. We nemen graag het initiatief en we geven garantie op de kwaliteit van ons werk, zonder verrassingen achteraf. 

We voegen kennis toe, we verbinden partijen en nemen de regie.

Coneco neemt graag het initiatief. We kunnen dat omdat we echt verstand hebben van gebouwautomatisering en omdat we een overtuigende visie op samenwerking hebben. Zo zijn we in staat om vanuit onze discipline de regie te voeren over een project en alle betrokken schakels te verbinden. Dat zorgt voor een samenwerking van bovengemiddeld niveau. 

Wij zoeken in ons werk geen onderaannemers, maar partners. Coneco is zo’n partner die al voor aanvang van een project verantwoordelijkheid durft te nemen.

Hendriks Installatietechniek

Het beste van twee
werelden door 25 jaar
toewijding

De samenwerking tussen Coneco en Priva is even oud als Coneco zelf. In de wisselwerking die plaatsvindt tussen de twee bedrijven, deelt Priva kennis met Coneco en voegt Coneco ervaringen uit het veld toe aan de ontwikkeling van nieuwe Priva-producten. Zo geven ze elkaar en hun klanten het beste wat ze te bieden hebben op het gebied van gebouwautomatisering.

Als je al vijfentwintig jaar toegewijd bent aan een merk, heb je enorm veel ervaring. Dit geeft ons een unieke plaats in de markt.

Eelco van Veen, Projectorganisatie

5-stappenplan:
hoogste kwaliteit
samenwerken

Coneco hanteert een uitgekristalliseerd proces en een hoge kwaliteitsstandaard, die we met 25 jaar projectervaring en in eigen beheer hebben ontwikkeld en geoptimaliseerd. Coneco is Priva Systems House Partner XL en ISO 9001:2015, VCA- en BRL 6000-21 gecertificeerd.

 1. 1

  Advies en offerte

  We besteden veel aandacht aan techniek, ontwerp en proces. Op basis daarvan adviseren we over een optimaal functionerende installatie. Onze offerte is op maat, tegen een vaste prijs en zonder onverwachte meerwerkkosten.

 2. 2

  Werkvoorbereiding en ontwerp

  We stemmen planning en regeltechnisch ontwerp met de betrokken partijen af: de basis voor een vloeiend proces en optimaal werkende gebouwinstallaties. Voor elk project de best passende regelstrategie.

 3. 3

  Realisatie, inbedrijfstelling en oplevering

  We ontzorgen, zijn proactief en nemen de regie over het proces. We werken met uitgebreide checklists en testrapporten waardoor u continu op de hoogte bent van onze projectstatus. Na de laatste inbedrijfstelling leveren we de meet- en regeltechnische installatie op.

 4. 4

  Garantie en nazorg

  In het garantiejaar testen en optimaliseren we de werking van de regelinstallatie gedurende de vier seizoenen. Tijdens deze nazorg controleren en finetunen we de werking van de installatie aan de hand van het oorspronkelijk ontwerp.

 5. 5

  Service en onderhoud

  Na het garantiejaar bieden we diverse beheer-, service- en onderhoudscontracten. Met preventief onderhoud verkleinen we de kans op storingen, laten we de installatie optimaal renderen en verlengen we de levensduur.

Ook samenwerken op
het hoogste niveau?

Dennis van der Pol Directeur Coneco 06 22 46 57 95 Email LinkedIn
Arnold Baardman
Arnold Baardman Sales / Customer Relations 06 10 93 40 36 Email LinkedIn

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep