Logo Coneco

Volg ons

blog

We hebben u veel te vertellen op de Installatie Vakbeurs!

Beurzen en events

Op 12, 13 en 14 september wordt de Installatie Vakbeurs in Hardenberg gehouden. Dé vakbeurs voor ondernemers en relaties uit de installatiebranche. Uiteraard is Re3Com ook weer vertegenwoordigd. Graag ontvangen we u in onze stand. Waarom? We hebben u veel te vertellen. We willen u kennis laten maken met Coneco Plus, de voordelen laten zien van cloud-oplossingen en van Priva Combined Operations. We zien u graag half september op de Installatie Vakbeurs! We praten u graag bij over innovaties die uw klimaatbeheersing kunnen optimaliseren.

Voor Re3com, maar ook voor Coneco en Coneco Plus, is de Installatie Vakbeurs in Hardenberg een belangrijke relatiebeurs. Sinds jaar en dag is dit hét contactmoment voor al onze klanten in onze regio Noord Oost Nederland. De succesformule van deze vakbeurs ligt in het feit dat relaties op een ontspannen manier aan het einde van de dag in enkele uren alle aspecten en innovaties van de installatietechniek kunnen meemaken. En – niet onbelangrijk – de vakbeurs heeft een uitgebreide catering in de vorm van (gratis) buffetten, hapjes en drankjes.

Themaplein Meet & Regeltechniek

De Installatie Vakbeurs is een echte relatiebeurs met een grote kenniscomponent! Alle fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van verwarmingssystemen, klimaattechnieken, meet- en regelapparatuur en andere branche gerelateerde producten maken deel uit van het platform met meer dan 240 deelnemers.
De vakbeurs heeft ook dit jaar weer interactieve themapleinen ingericht. De themapleinen voor de achttiende editie zijn: Sanitairplein en Meet & Regeltechniekplein. ‘Ons’ Meet & Regeltechniekplein staat vol met praktische en slimme oplossingen voor hardware en software van meet- en regelsystemen.

Congres biedt blik in de toekomst

Daarnaast is er een congres dat bezoekers een blik in de toekomst geeft. Het kennisprogramma wordt verzorgd door TNO, UNETO-VNI en Panteia. Zij nemen belangstellenden mee langs de resultaten van ‘Radar 2025’ van UNETO-VNI. Aan de hand van een aantal thema’s laten sprekers zien wat er de komende jaren verandert, zoals ‘trek naar de stad’, ‘CO2 naar nul’, ‘data als grondstof’, ‘mensenwerk’, ‘nieuwe werkwijzen’ en ‘branchevervaging’. Het congres is een korte kennismaking over de volle breedte van de sector, zowel vanuit technisch als vanuit maatschappelijk perspectief. Kortom, bezoek de vakbeurs! Bezoek onze stand!

Nogmaals, graag tot ziens op 12, 13 of 14 september tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. We zijn er elke dag van 13.00 tot 21.00 uur!

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep