Logo Coneco

Volg ons

blog

Wat verwacht u van de Installateur van de Toekomst?

Beurzen en events

Wat speelt er op dit moment in ons vakgebied? Hoe bereidt de installateur zich voor op de toekomst? En wat betekent dat voor de meet- en regeltechniek? Vragen waarover wij als Coneco-Re3com graag van gedachten wisselen. Ramon Bokhorst: “Daarom zijn we op 10, 11 en 12 september aanwezig op Installatie Vakbeurs in Harderberg. Komt u ook? We zijn er elke dag van 13.00 tot 21.00 uur! U kunt ons vinden in hal 3, stand 320.”

Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. De verschillende innovaties hebben een grote impact op onze branche, ons werk, onze rollen en processen. Tijdens de Installatie Vakbeurs willen we in onze stand van gedachten wisselen over ons vak en de toekomst. Daarnaast praten we u graag bij over innovaties die klimaatbeheersing kunnen optimaliseren en over de voordelen om van een ‘gewoon’ gebouw een smart en well being building te maken. Ook praten we u graag bij over de bredere inzet en de stand van zaken van WKO-installaties. En over de rol van Technical Support als servicepartner voor alle Priva-gebouwinstallaties in Nederland.

Zinvolle, toekomstgerichte informatie

Naast het delen van kennis en het informeren over alle noviteiten binnen Coneco-Re3com, biedt de vakbeurs zelf ook zinvolle, toekomstgerichte informatie. Komende beurs staat in het teken van de Installateur van de Toekomst. Dit wordt in drie subthema’s uitgewerkt:

  • Efficiënt werken
    Zoveel werk en zo weinig tijd! Ontdek of praat mee over oplossingen voor het personeelstekort of vindt nieuwe uitdagingen in OTIB’s Loopbaancentrum.
  • Duurzaamheid
    De energietransitie en het verduurzamen van de leefomgeving vraagt om veel nieuwe kennis. Warmtepompen, zonnepanelen, circulariteit: Welke vragen moet je kunnen beantwoorden? In diverse kennis- en praktijksessies oplossingen en tips & tricks.
  • Digitalisering
    We registreren, verwerken en bewaren steeds meer digitaal. Wat betekent dat voor de installatie-, meet en regeltechniek? Hoe gaan we om met beveiliging van data? Hoe kan digitalisering ons werk efficiënter maken?

Prettig om u te zien

Als Coneco-Re3com hebben wij over al deze onderwerpen gedachten en vragen. U ook? Deel ze met ons zodat we samen de toekomst van de installatie-, meet- en regeltechniek tegemoet kunnen treden. Daarnaast vinden we het natuurlijk ook weer prettig u te zien. We beschouwen de beurs ook als een mooi moment om elkaar buiten de hectiek van het werk te ontmoeten en bij te praten. Dus heel graag tot ziens op 10, 11 of 12 september tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. We zijn er elke dag van 13.00 tot 21.00 uur! U kunt ons vinden in hal 3, stand 320! Volgende week een vervolgblog over onze ervaringen op de vakbeurs.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep