Logo Coneco

Volg ons

blog

Volgende week weer op reis naar de Installatie Vakbeurs!

Beurzen en events

Dankzij de vakantie zijn we weer vol energie en volledig opgeladen. Maar of we uitgereisd zijn? Nee! Ten eerste omdat we weer mooie projecten realiseren op heel veel verschillende plekken in Nederland. En ten tweede omdat we van 11 tot en met 13 september een reis in de tijd gaan maken. Op de komende Installatie Vakbeurs laten we u met Coneco, Re3Com/Coneco en Coneco Plus de mogelijkheden voor de toekomst zien!

Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. The Internet of Things maakt gebouwen smart. De verschillende innovaties hebben een grote impact op onze branche, ons werk, onze rollen en processen. Tijdens de Installatie Vakbeurs willen we u in onze stand laten kennismaken met de mogelijkheden en toepassingen van ConecoPlus. We praten u graag bij over innovaties die klimaatbeheersing kunnen optimaliseren en over de voordelen om van een ‘gewoon’ gebouw een smart building te maken. Ook praten we u graag bij over de bredere inzet en de stand van zaken van WKO-installaties. 

Dé vakbeurs voor de installatiebranche

Naast het delen van kennis en het informeren over alle noviteiten binnen Coneco, biedt de vakbeurs zelf ook zinvolle en toekomstgerichte informatie. Hardenberg wordt niet voor niets dé vakbeurs voor ondernemers en relaties uit de installatiebranche genoemd. Zo vindt tijdens de Installatie Vakbeurs ook de Elektrovakbeurs plaats. Deze besteedt aandacht aan de integratie tussen de W- en de E-techniek binnen het gebouw. Dit raakt ons vakgebied met disciplines als licht, lucht- en waterbehandeling.Een ander interessant onderdeel van de vakbeurs is de Week van de Installateur. Enkele highlights uit dit programma zijn: integraal installeren en energie en duurzaamheid. Thema’s waar ConecoPlus in de praktijk al handen en voeten aan geeft. Voldoende redenen om zo vlak na de vakantie snel weer op reis te gaan naar Hardenberg! Bezoek de vakbeurs! Bezoek onze stand!

Graag tot ziens op 11, 12 of 13 september tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. We zijn er elke dag van 13.00 tot 21.00 uur!

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep