Logo Coneco

Volg ons

blog

Veel zinvolle vragen tijdens klantdagen

Beurzen en events

In september hebben we op verschillende locaties klantdagen georganiseerd. Redenen voor deze bijeenkomsten waren: informeren over optimaal binnenklimaat en energiereductie, de rol van de cloud in de meet- en regeltechniek van de toekomst en netwerken met collega’s uit de branche. De opkomst was hoog, maar belangrijker: de vragen waren zinvol en inhoudelijk.

Op 7, 20 en 22 september informeerden wij onze relaties op drie verschillende plaatsen in het land met een presentatie en een demonstratie. In Kasteel Maurick, Kasteel De Hooge Vuursche en Huys ten Donck bezochten elke keer zo’n zestig professionals uit de gebouwautomatisering onze klantdagen. Arnold Baardman: “Met deze dagen op drie verschillende locaties gaven we geïnteresseerden de kans om informatie in te winnen over belangrijke onderwerpen en ontwikkelingen in ons specialistische vakgebied. Daarnaast boden we iedereen de mogelijkheid iemand mee te nemen. Fijn om bijvoorbeeld te zien dat installateurs en adviseurs hun klanten uitnodigden. Eindgebruikers kunnen immers het meest profiteren van de ontwikkelingen op het gebied van cloud computing.”

Veel interactie
Dat de behoefte aan informatie groot was, bleek niet alleen uit de hoge opkomst. Arjan Bolhuis, binnen Coneco Re3com expert op het gebied van gebouwautomatisering, vond de interactie tijdens zijn presentaties over Priva Cloudbased Gebouwbeheersysteem opvallend. “Veel inhoudelijke vragen. Niet alleen over de verschillende diensten, maar ook over de houdbaarheid van historische data. Voor een ziekenhuis, voedselproducent of museum zijn die inderdaad van groot belang.”

Energiereductie
Arjan ziet dat de tijd rijp is voor de cloud-diensten. “De wens om optimaal binnenklimaat en energiereductie nog meer te verbinden is, gezien de stijgende energieprijzen en de klimaatdoelstellingen, groot. Daarnaast zien we dat de hardware van de meet- en regeltechniek zeker vijftien jaar blijft draaien, maar de ICT- en aansturingstechniek voortdurend verandert. Door cloud computing te koppelen aan hardware kun je updates op afstand doorvoeren en nieuwe features makkelijk toevoegen. Het was goed dat we die boodschap ook in de praktijk konden laten zien met demonstraties in de Priva Demo-bus. De deelnemers stelden ook hier niet alleen zinvolle vragen, maar wonnen ook veel informatie in over de cloud pakketten StarterEssentials en Plus. Ook de informatie-uitwisseling tussen bezoekers onderling was groot. Wij kijken terug op mooie, informatieve klantdagen. Dank voor ieders komst en bijdrage!”

Hebt u de klantdagen gemist? Wilt u meer weten over Priva cloud-diensten of de presentatie zien? Neem contact op met Arjan Bolhuis. Onze expert gebouwautomatisering vertelt u er graag meer over.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep