Logo Coneco

Volg ons

blog

Terugblik op 2022: met veel plezier samen werken

Coneco

Samenwerking, flexibiliteit, uitdagingen en tevreden opdrachtgevers … dat was 2022 in een notendop. Dennis van der Pol, directeur Coneco Alblasserdam, en Daniël Wiltinge, vestigingsmanager Re3com, blikken terug op het afgelopen jaar.  

Dennis: “Ook in 2022 wisten opdrachtgevers ons weer te vinden, zowel voor projecten als voor service & onderhoud en de servicedesk. We hebben veel mooie bodemenergieopslag-, nieuwbouw- en renovatieprojecten gerealiseerd, waarvan een aantal ook als referentieproject op onze website staat. Die tevreden klanten en de positieve reacties op onze blogs, daar zijn we trots op.” 

Daniël: “Een opvallende ontwikkeling in het afgelopen jaar is het toegenomen belang van energiegebruik. Opdrachtgevers hebben, begrijpelijk, grote belangstelling voor de efficiënte inzet van energie. Niet alleen bij (nieuwe) projecten, maar juist ook vanuit service & onderhoud groeit de interesse voor een slimme inzet van regeltechnische oplossingen en voor middelen die helder inzicht in het energiegebruik geven. De vraag naar Priva Digital Services is daarmee ook flink toegenomen, omdat beheer via de cloud hiervoor uitstekende mogelijkheden biedt.” 

Dennis: “Daarnaast kunnen we nog veel andere, bijzondere ontwikkelingen noemen. Dat we begin dit jaar integreerden in de HC Groep en die samenwerking volgens een natuurlijk proces verloopt. Dat we, ondanks het wereldwijde tekort aan chips, in staat waren vele projecten succesvol af te ronden. Dat we geweldige klantendagen organiseerden waarop we nieuwe mogelijkheden van Priva Cloud presenteerden en dat er voor de verbetering van de energieprestaties van gebouwen nog meer mooie ontwikkelingen aankomen. Dit realiseren we met elkaar: met al onze collega’s, samenwerkingspartners en opdrachtgevers. Die samenwerking zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Om ons uitgangspunt ‘De Mens op 1’ nog meer inhoud te kunnen geven, kreeg onze HR-afdeling afgelopen jaar de naam Mens en Werkgeluk. Met succes, zo blijkt. Want ondanks de grote krapte op de arbeidsmarkt is het gelukt om maar liefst zeven nieuwe mensen aan te nemen, die graag bij Coneco en Re3com komen werken.”

Daniël: “Met name op de teamprestatie die we in 2022 hebben neergezet ben ik erg trots. Ondanks verschillende uitdagingen, zoals de leveringsproblemen van materiaal, hebben we met elkaar weer mooie dingen kunnen realiseren. Dat bleek ook wel uit het grote aantal vaste relaties dat de klantendagen heeft bezocht. Werken bij Re3com blijft voor mij bijzonder. Als collega’s werken we niet alleen samen als professionals maar hebben we ook aandacht voor de mens erachter. We beschouwen elkaar niet alleen als collega’s, maar ook als vrienden.”

Dennis: “Behalve alle zakelijke uitdagingen ligt er in het nieuwe jaar ook een sportieve uitdaging in het verschiet: met een aantal collega’s van Coneco en Re3com gaan we, fietsend dan wel wandelend, de Stelvio in de Italiaanse Alpen beklimmen voor Het Rode Kruis. En ook dat doen we met elkaar!”

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep