Logo Coneco

Volg ons

blog

State of the art netwerkverbinding voor online monitoring van uw regeling

Groeiacademie

Onze apparatuur wordt via het netwerk van de klant aangestuurd. Door een netwerkverbinding, kunnen we op afstand de klimaatregeling bekijken, bijsturen en storingen oplossen.

Maar niet elke ICT-afdeling van de eindgebruiker laat iedereen ‘binnen’. Logisch! Dankzij een praktische training van de Coneco Groeiacademie, kunnen we samen met ICT-afdelingen veilige en goede netwerkverbindingen aanleggen en bestaande netwerkverbindingen die niet meer functioneren sneller herstellen. Kortom, we kunnen nu dus nóg sneller de regeling inzien, verbeteringen realiseren en storingen verhelpen!

Al eerder legde mijn collega Jorret Westerbaan uit hoe we als servicedesk storingen snel op afstand kunnen bestuderen en verhelpen dankzij een online netwerkverbinding. Het nadeel van online dienstverlening is dat er ook hackers zijn, die moedwillig schade kunnen of willen aanrichten. Logisch dus dat onze eindgebruikers hun netwerk beschermen met steeds meer en steeds slimmere firewalls en poorten. Deze noodzakelijke obstakels vragen van ons meer en meer kennis op het gebied van ICT.

Een goede reden om ons te laten bijpraten door ICT- en netwerkexperts

Met drie praktische trainingsbijeenkomsten zijn we weer helemaal op de hoogte van de state of the art netwerkverbinding én –bescherming. Al tijdens de bijscholing, georganiseerd door onze Groeiacademie onder leiding van opleidingsinstituut Dirksen Opleidingen, merkte ik dat ik meer zag, beter kon communiceren met de ICT’ers van de klant en –het belangrijkste- in kortere tijd een netwerkverbinding kon aanleggen die voldoet aan alle veiligheidseisen. En hierdoor kunnen we nu veel sneller aan de slag met de oplossing van storingen en problemen.

Geweldig dat de Coneco Groeiacademie mij de kans geeft me te ontwikkelen. Nóg prettiger dat ik onze klanten beter én sneller kan helpen.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep