Logo Coneco

Volg ons

blog

Stap vóór 1 mei over voor gegarandeerd beheer op afstand

Service en onderhoud

KPN heeft onlangs aangekondigd per 1 mei 2021 te stoppen met de verouderde analoge CSD-techniek in combinatie met een GSM-modem voor beheer op afstand. Deze techniek zit nog in een aanzienlijke hoeveelheid gebouwen. Als u niet tijdig overstapt op een digitale remote verbinding dan is gebouwbeheer op afstand niet meer mogelijk. Dat betekent ook dat wij geen storingen meer op afstand kunnen oplossen. Stap daarom tijdig over. Coneco helpt u hierbij. 

De CSD-techniek (Circuit Switched Data) is gebaseerd op analoge techniek en wordt gebruikt in combinatie met een mobiel-abonnement (M2M) en een GSM-modem. Door dit GSM-modem op de Priva-regelaar aan te sluiten, was en is afstandsbeheer; doormelden van storingen; en het op afstand ophalen van historische meetdata, tot 1 mei 2021 mogelijk. 

Bel voor een oplossing

Om al deze beheerzaken op afstand ook na 1 mei te garanderen, moet een nieuwe remote verbinding worden ingericht. Coneco heeft verschillende oplossingen ter vervanging van het GSM-modem. Aan de hand van de verstrekte projectinformatie kan Coneco Servicedesk u een passende oplossing bieden op basis van Secomea of Adésys modem. Bel Coneco Servicedesk: 078 641 65 10 of Re3com Servicedesk: 0522 76 00 50. Wij regelen het binnen een week. 

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep