Logo Coneco

Volg ons

blog

Samenwerken aan toekomstgerichte gebouwen

Innovatie

Slimme en toekomstgerichte gebouwen Matrix One en Next Delft ondersteunen hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek dat via start- en scale-ups verschillende (duurzame) toepassingen naar de maatschappij brengt. Deze nieuwe gebouwen dragen bij aan een nieuwe toekomst. Niet alleen door de activiteiten van de gebruikers, maar ook op het gebied van gebouwautomatisering. Coneco is trots dat het als specialist nauw bij deze projecten betrokken is.

In opdracht van Schulte & Lestraden werken wij mee aan de realisatie van Matrix One (Amsterdam Science Park) en Next Delft (TU Delft campus). Deze multifunctionele hoogwaardige hightech gebouwen bieden een mix van kantoren, laboratoria en overige ruimten en zijn beide BREEAM gecertificeerd.

Bij ontwerp en realisatie van smart buildings is het belangrijk dat partners op elkaar zijn ingespeeld en afgestemd; de verschillende systemen moeten immers optimaal samenwerken met elkaar. Coneco voelt zich verantwoordelijk om de verschillende technieken, installaties en systemen met elkaar te verbinden tot een duurzaam, comfortabel en gezond gebouw.

Wij danken Stone 22, Schulte & Lestraden, Priva en bGrid voor de samenwerking aan deze prachtige projecten, waarvan het resultaat zichtbaar wordt gemaakt in deze film. Met deze film luiden wij tevens het jaar uit. Wij wensen onze klanten, partners en collega’s heel fijne feestdagen toe en we kijken uit naar mooie samenwerkingen in 2022.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep