Logo Coneco

Volg ons

blog

Re3Com breidt uit

Coneco

Met de toename van het aantal projecten in kwantiteit en kwaliteit was uitbreiding van de teams van Re3Com geen overbodige luxe. Hoewel er ‘slechts’ twee vacatures uitstonden, hebben we toch drie kandidaten aangenomen. Hiermee sorteert Re3Com voor op de toekomst.

Tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg trad Ramon Bokhorst in de schijnwerpers. Ramons komst en de inspanningen van zijn collega’s bleven niet ongemerkt; het aantal projecten nam toe. Zowel in kwantiteit en kwaliteit. Dat betekende dat zowel het team Projecten als het Team Service de werkzaamheden zagen toenemen. “Hierop hebben we twee vacatures geplaatst: een voor Technisch Specialist en één voor Service Technicus Meet- en Regeltechniek. Aan het einde van het sollicitatietraject moesten we constateren dat we niet konden kiezen tussen drie heel goede kandidaten. In een krappe vijver van technici moet je dan eigenlijk de gok wagen. We durven voor te sorteren op de toekomst met een groeiende markt. Het resultaat? We hebben drie nieuwe collega’s aan boord. Ik stel ze graag aan u voor!

Eén nieuwe Technisch Specialist

Peter Bosma is onze nieuwe Technisch Specialist. Sommigen herkennen zijn naam. Dat kan kloppen! Peter was een oud-collega die vijf jaar geleden een stap naar buiten wilde maken. Hij heeft veel geleerd en gezien, maar het vakinhoudelijke van de specifieke meet- en regeltechniek bleef aan hem trekken. Sinds september is hij weer totaal ondergedompeld in de M&R-techniek.

Twee nieuwe Service Technici M&R

Willem Ubbels is als Service Technicus Meet- en Regeltechniek sinds oktober toegevoegd aan het Team Service. Ook Willem wilde weer aan de slag in het specialistische vakgebied van de meet- en regeltechniek. Hij was in zijn vorige functie vooral ‘op papier’ bezig met het inregelen van installaties. Willem zal in de werkvoorbereiding vooral de omvangrijkere projecten gaan aanpakken en helpen uitvoeren.

Tot slot stel ik u graag voor: Wilfried Smit. Wilfried is sinds november twee dagen per week in opleiding bij onze Coneco-collega Arnout Janze. Arnout leert onze kersverse collega programmeren in Priva. De andere drie dagen loopt Wilfried mee met onze Inbedrijfstellers, Projectleiders Service en Onderhoud en Technisch Specialisten. We zijn er trots op dat Re3Com nieuwe medewerkers heeft en ik ben trots en heel blij met onze nieuwe collega’s.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep