Logo Coneco

Volg ons

blog

Partnering in tijden van verandering

Coneco

We bieden graag ruimte aan gastbloggers. Deze keer blogt Marc van Delft, directeur van totaalinstallateur en technisch dienstverlener Van Delft Groep in Nieuwkuijk. Marc van Delft blogt over mensen, gebeurtenissen en observaties die hem inspireren, prikkelen, of van invloed zijn op het bedrijf.

Marc van Delft:

Een markt in beweging zorgt ook voor een bouwkolom die wankelt en kantelt. Langdurige klantrelaties worden op de proef gesteld. De gebruikelijke vaste kaders verdwijnen en nieuwe moeten zich nog gaan vormen. Deze nieuwe kaders zullen anders zijn van vorm en zeker minder vast dan de oude.

Het zoeken naar passende nieuwe kaders moet iedere organisatie voor zichzelf bepalen. Echter bij het verkennen van deze kaders geeft het bijzonder veel meerwaarde om dit te doen met de partners waar mee je als installateur al vele jaren samenwerkt. Je zult je echter wel meer open moeten stellen naar elkaar toe en niet alleen op het operationele vlak. Ook op visieniveau zul je het nodige met elkaar moeten willen delen. Het mooie is dat als je elkaar op visieniveau hebt gevonden, dit zich op een natuurlijke manier vertaalt naar de praktijk van alle dag. Het delen van je visie doe je zowel met je klanten als met je leveranciers. Het leuke is dat het delen van visie en het onderschrijven van elkaars visie zorgt voor een nieuwe, stevige basis van de relatie.

“Al meer dan 10 jaar hebben wij samen met Coneco mooie projecten gerealiseerd en geleerd van elkaars kennisniveau. Dat schept een band.”

In 2015 hebben zowel Coneco als de Van Delft Groep hun organisaties aangepast en hiermee de basis gelegd voor de komende jaren. We leggen hierbij voor onszelf de focus op die zaken waar we goed in zijn en daar waar wij klantwaarde kunnen combineren met het generen van rendement. Wij kiezen er bewust voor om samen met Coneco deze toekomst te verkennen. We weten nog niet exact wat we gaan doen, we weten nog niet exact hoe we het gaan doen maar weten al wel dat we het samen gaan doen.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep