Logo Coneco

Volg ons

blog

Onze verplichting om gebouwen beter te maken

Innovatie

We zijn trots te kunnen aankondigen dat Priva en bGrid een partnership zijn aangegaan waardoor we als Coneco Smart Buildings een flinke stap verder brengen. Dit high tech bedrijf bouwt beveiligde Smart Building-netwerken die alle slimme functionaliteiten – van klimaatbeheersing tot het reserveren van kantoorruimtes – integreert in één user interface. Ik stel graag bGrid en de vele mogelijkheden die zij in samenwerking met ons bieden aan u voor.

We voelen de verplichting te doen wat we kunnen. Onszelf verbeteren. Vernieuwen. Innoveren! Met Coneco zijn we de eerste stappen tot werkelijke verbetering aan het zetten. Hiermee zetten we onze dromen over het optimaliseren van gebouwen om in daden. Ondertussen blijven we zoeken naar de grenzen van de techniek en zetten die in voor energieneutrale en – als het aan ons ligt – energieopwekkende gebouwen. Dat wordt gezien door de markt, maar ook door andere innoverende partijen. Dat bleek onlangs weer uit de toenadering van bGrid. Dit tech-bedrijf bouwt Smart Building netwerken die alle mogelijke slimme applicaties verbindt zodat het gebouw ten dienste staat van gebruiker, facilitair manager en gebouweigenaar.

Early adapter van smart-functionaliteiten

Na een periode van intensieve samenwerking tussen Priva en bGrid in verschillende projecten is een solide werkrelatie ontstaan. Deze is onlangs omgezet in een samenwerkingsovereenkomst. Om ervoor te zorgen dat Priva de smart-dienstverlening goed in de praktijk brengt en gebouweigenaren en facility managers optimaal kan ondersteunen, vindt de introductie van bGrid gefaseerd plaats. Daarvoor heeft Priva ook Coneco uitgenodigd voor installatie en onderhoud van bGrid. Coneco dwingt zichzelf om door prestatie en vooruitgang zijn positie in de markt waar te maken. We claimen geen leiderschap, maar lopen graag voorop. Dat maakt dat we vanaf nu niet alleen meet- en regeltechniek kunnen inzetten om de prestaties van gebouwen te optimaliseren. Met de uitbreiding van bGrid kunnen we gebouwen nóg slimmer, nóg duurzamer en nóg energiezuiniger maken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van bGrid? Bel mij of een van onze accountmanagers.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep