Logo Coneco

Volg ons

blog

Nieuw bij Coneco: “Mezelf op een natuurlijke manier specialiseren en ontwikkelen”

Werken bij

Jeffrey (26) is sinds juni servicetechnicus bij Coneco. Als werktuigbouwkundige bij een installatiebedrijf raakte hij steeds meer gefascineerd door de meet- en regeltechniek. Hij wilde zich verder specialiseren in dit vak in een prettige, hechte werkomgeving waar vragen stellen gewaardeerd wordt met waardevolle antwoorden.

Wat waren je persoonlijke doelen voor een nieuwe baan?

“Na mijn opleiding werktuigbouwkunde ben ik bij een installateur gaan werken. Daar lag de nadruk in mijn werk op het hydraulische en waterzijdige deel van de installatietechniek. En ik deed daarbij ook veel meet- en regeltechnisch werk; dat stuk begon ik steeds interessanter te vinden. Daardoor kreeg ik steeds meer van deze discipline naar me toegeschoven. Door mijn nieuwsgierigheid en wens om meer over dit vak te leren wilde ik op zoek naar een baan waar meet- en regeltechniek de kernactiviteit is. Naast de mogelijkheid tot specialiseren en ontwikkelen, zocht ik ook een werkgever met een hechte, collegiale sfeer, waar collega’s voor elkaar klaarstaan.”

Het niveau hier is hoog: Coneco is een topbedrijf. Daarnaast is de echte interesse in jou als persoon bijzonder. Dat je als mens telt, proef je in alles.”

Jeffrey Schrijvers, servicetechnicus 

Voldoet Coneco aan die wensen?

“Het antwoord is kort: ja! Meet- en regeltechniek is de basis van Coneco. Iedereen binnen het bedrijf is gemotiveerd om beter te worden en het vak over te brengen. Ik werkte al met Priva en dacht dat ik al best veel wist, maar in de praktijk zie ik dat ik nog veel moet leren. Het niveau hier is hoog: Coneco is een topbedrijf. Ik merk dat Coneco me alle tijd en ruimte geeft om dingen stap voor stap te leren en dat iedereen wil helpen. Binnen de Groeiacademie, maar ook op de werkvloer en op locatie. Ik voel geen tijdsdruk om het vak mezelf eigen te maken; heel veel gaat werkenderwijs, op een natuurlijke manier.”

Hoe omschrijf je de sfeer bij Coneco?

“Toen ik binnenkwam voor een kennismakingsgesprek was het direct raak. De echte interesse in jou als persoon is bijzonder. En op mijn eerste werkdag liep ik er rond alsof ik er al jaren werkte. Iedereen groet, maakt een praatje en als je een vraag hebt, komt er altijd een zinnig antwoord. De sfeer is familiair, heel sociaal. Dat je als mens telt, proef je in alles.”

Wat ga je doen bij Coneco?

“Ik ben servicetechnicus en werk veel op locatie bij klanten. Daarnaast schrijf ik ook software. Ik houd van afwisseling en dat heb ik ook nodig. Coneco biedt me variatie. Ik weet dat er mogelijkheden zijn om me door te ontwikkelen naar andere functies, maar dat pad verken ik nu nog niet. Ik wil nog zo veel leren in deze functie. Ik denk dat ik vanzelf weet wanneer ik klaar ben voor een volgende stap. Binnen Coneco zijn er mogelijkheden om die stap te maken en daarin denken ze met me mee.”

Waarom zouden anderen moeten kennismaken met Coneco?

“Als je je in de techniek op een natuurlijke manier wilt ontwikkelen in een prettige omgeving met fijne collega’s, dan zou ik altijd een afspraak maken voor een kop koffie. Kennismaken en in gesprek raken is altijd goed.”

banner 1

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep