Logo Coneco

Volg ons

blog

Zij maakten de switch naar Coneco in 2023

Werken bij

Bij Coneco en Re3com zijn we op zoek naar mensen die de switch willen maken naar de wereld van meet- en regeltechniek. Onze vestigingen in Alblasserdam en Ruinerwold hebben verschillende vacatures met mooie groeimogelijkheden, ook als je het vak nog wilt leren. Maak ook de switch, net als Farouk, Bart, Ellen, Marcel, Mark, Vildan, Erik, Rob, Anne en Tim.

Farouk Faries, inbedrijfsteller

“Bij mijn vorige baan in de regeltechniek groeide mijn interesse in de softwarematige kant van het werk meer en meer. Ik wilde mijn blik verruimen en maakte de switch naar inbedrijfsteller bij Coneco. Via een opleidingstraject breidt mijn vakkennis zich steeds verder uit en ben ik tegelijkertijd zelfstandig op pad voor mijn projecten. Zo krijg ik het vak van inbedrijfsteller helemaal onder de knie.”

Bart van Vugt, engineer meet- en regeltechniek

“Voordat ik bij Coneco kwam, was ik voor mijn stage bezig met PCB-design, solderen, coderen en testen. Omdat werken in de elektro me niet zo goed beviel, maakte ik een switch naar de meet- en regeltechniek bij Coneco. Dat blijkt een goede keuze: alle collega’s zijn behulpzaam, de werksfeer is goed, mijn werk is leuk én uitdagend.”

Ellen van Rietschoten, medewerker Mens en Organisatie

“Als leerkracht op een basisschool besloot ik op zoek te gaan naar een andere baan, naar iets wat echt bij me past. Dat werd een switch naar de afdeling Mens en Organisatie van Coneco. Stap voor stap word ik intern opgeleid. Daarnaast kan ik zelf aangeven welke verdieping nodig is en me zo steeds verder ontwikkelen. Ook daaruit blijkt dat mensen hier echt centraal staan.”

Marcel van Bokhoven, inbedrijfsteller

“Hiervoor werkte ik bij een installatiebedrijf, zo leerde ik Coneco en een aantal medewerkers kennen. Hun goede communicatie en servicegerichtheid spraken me toen al aan. Ik maakte de switch naar Coneco om me te kunnen specialiseren in de meet- en regeltechniek. En die keuze bevalt me erg goed!”

Mark Rijstenberg, project engineer

“Als servicetechnicus meet- en regeltechniek bij een technische dienstverlener werkte ik veel met Re3com samen. Dus ik wist al waar ik terecht zou komen na mijn switch naar project engineer: in een leuk team, waar iedereen voor elkaar klaar staat. Hier ben ik veel meer met software en techniek bezig, en dat spreekt me erg aan.”

Vildan Evran, financieel administratief medewerker

“In mijn vorige baan werkte ik ook op de financiële administratie, maar ik maakte een switch vanuit de logistiek. Mijn werk bij Coneco is afwisselend en biedt me veel kansen om bij te leren. Naast werk is er ook aandacht voor privé en er zijn goede mogelijkheden voor thuiswerken. Het onderlinge contact tussen de collega’s is fijn, ik voel me hier thuis.”

Erik Bijlhout, projectleider Service en Onderhoud

“Met 25 jaar ervaring bij een installatiebedrijf zocht ik een nieuwe technische uitdaging. Na een kop koffie bij Coneco was die gevonden: ik ben nu projectleider Service en Onderhoud. Samen hebben we een traject uitgezet met veel mogelijkheden voor training en opleiding. Door mijn switch ga ik met plezier naar mijn werk én word ik weer technisch uitgedaagd.”

Rob van Loon, inbedrijfsteller

“Als inbedrijfsteller bij een installatiebedrijf heb ik 15 jaar met Coneco samengewerkt. Om me specifiek te kunnen verdiepen in Privasystemen, maakte ik de switch. Nu werk ik veel meer met software, meer vakinhoudelijk en zéker meer met Priva!”

Anne Tromp, backoffice medewerker

“Mijn switch vanuit de retail bevalt me ontzettend goed! Hiervoor werkte ik aan de servicebalie bij een bouwmarkt, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Die was snel gevonden bij Coneco. Het is zo bijzonder hoe alle collega’s hier met elkaar omgaan. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en kijk er elke dag weer naar uit om aan de slag te gaan.”

Tim Westerduin, technical sales engineer

“Na mijn stage en afstudeeropdracht voor MBO Smart Technology bij Coneco, ging ik hier meteen aan de slag als software engineer. Toen bleek dat ik graag een gesprek aanga en echt een mensenmens ben, maakte ik de switch naar Sales. Nu adviseer ik onze klanten bij de realisatie van fantastische projecten. De ontwikkelingen in de meet- en regeltechniek gaan hard, dus kan ík me hier ook volop ontwikkelen.”

Benieuwd naar jouw mogelijkheden in het mooiste vak ter wereld, de meet- en regeltechniek? Bekijk onze vacatures en maak de switch!

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep