Logo Coneco

Volg ons

blog

Best stoer om meteen zelfstandig aan de slag te gaan.

Werken bij

Ik ben afkomstig uit de regeltechniek. Ik heb regelkasten aangesloten en technische ruimtes geïnstalleerd. Eerst in de nieuwbouw en vervolgens de service in gegaan. Steeds een stapje verder zeg maar. Op een goed moment raakte ik meer en meer geïnteresseerd in hoe het nou softwarematig werkte met de dingen die ik aansloot. Want als je dat doorhebt, weet je pas echt hoe het werkt.

Door toeval op de site van Coneco terechtgekomen

Ik was er dus wel aan toe om mijn blik te verruimen, maar ik kwam min of meer door toeval op de site van Coneco terecht. Die zag er goed uit met mooie projecten en wat ze aanboden vond ik aantrekkelijk. Dus toen heb ik de stoute schoenen maar aangetrokken. En het zat meteen goed. Het is voor de hele branche moeilijk om mensen te vinden, maar bij Coneco doen ze dat heel netjes. De voorwaarden zijn goed en ze bieden een perspectief waarin je kunt groeien.

Het opleidingstraject loopt nog, maar ik ga intussen zelfstandig op pad

We hebben direct samen besloten dat ik een opleidingstraject in zou gaan. Op die manier kon ik de kennis die ik al had verder uitbreiden. De eerste twee maanden heb ik op de zaak gezeten en werd ik begeleid door verschillende collega’s. Sindsdien ben ik zelfstandig op pad. En intussen zit ik hier nu bijna een jaar. Ik ben nog steeds in opleiding, maar ik doe mijn eigen projecten.

Genoeg doorgroeimogelijkheden binnen Coneco

Tja, en dan sta je ineens voor een complexe installatie om de boel aan te sluiten en in te stellen. Dat is echt wel stoer. Voor nu ben ik heel tevreden. Ik heb altijd kleine stappen genomen in mijn carrière. Ik ga daarom door tot ik het vak van inbedrijfsteller helemaal onder de knie heb. Daarna kan ik eventueel kijken wat er verder nog mogelijk is binnen Coneco. Want er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. Echt een fijne werkgever.

Maak ook de switch!

Je kunt bij ons instromen in verschillende functies, zoals Inbedrijfsteller, Tekenaar, Werkvoorbereider, Servicetechnicus M&R, Technisch sales engineer, Project engineer of Engineer automatisering M&R. Je krijgt bij Coneco de kans om je te ontwikkelen op jouw manier en passend bij jouw niveau en achtergrond. Want iedereen werkt volgens een eigen ontwikkelplan. Bekijk hier de eerste stappen van jouw groeiproces.

Start

Maand 1 – 2

Vanuit de Coneco Groeiacademie, ga je gedurende de eerste twee maanden aan de slag met de basistraining software. Afwisselend loop je mee met verschillende specialisten M&R-techniek.

Maand 3 – 8

In deze zes maanden heb je een 32-urige werkweek. Deze vul je aan met 8 uur interne opleiding en zelfstudie per week. Je wordt gekoppeld aan een buddy en M&R-specialist.

Vanaf maand 9

Vanaf de negende maand ga je vanuit je nieuwe functie zelfstandig aan de slag met back-up van M&R-specialist. Met een 32-urige werkweek houd je tijd en energie over voor 4 uur opleiding en zelfstudie per week.

Switched!

Ook werken in het mooiste vak ter wereld?

Artboard Copy 49

Ben jij werkzaam in de Elektrotechniek? Heb je je opleiding MBO-4, AD-5 of HBO-5 bijna afgerond? Maak de switch vanuit je huidige baan of opleiding en specialiseer je in het mooiste vak van de wereld.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep