Logo Coneco

Volg ons

blog

Herfstvakantie? Zet uw installatie óók in de vakantiestand!

Service en onderhoud

De herfstvakantie is in het zuiden bijna afgelopen en begint in het noorden. Ons advies voor scholen en universiteiten: zet ook uw installatie in de vakantiestand!

Coneco heeft een groot aantal projecten waarbij het gebouw één of meerdere weken niet in functie is. Denk aan scholen en universiteiten. De meeste onderwijsinstellingen hebben of krijgen vrij. Tijdens de vakantieperiode is het verstandig de klimaatinstallatie óók in de vakantiestand te zetten. Een logische gedachte die niet bij iedereen duidelijk op het netvlies staat, en dat begrijpen we. Vandaar deze herinnering!

Bespaar uw installatie, energie en kosten

Door de installatie tijdens vakantieperiodes in de slaapstand te zetten, spaart u niet alleen de installatie. U bespaart zo ook energie en kosten. Met de dalende temperaturen start in de ochtend de installatie volgens het automatische programma. Het opstoken kost tijdens vakantieperiodes bovendien extra veel energie want, naast het feit dat u een leeg gebouw opwarmt, mist u de scholieren en studenten. Zij werken met hun aanwezigheid en inspanning immers ook mee aan het opwarmen van het gebouw.

Uw installatie in de vakantiestand

Ons advies voor de komende periode? Zet uw installatie in de vakantiestand. Mocht u niet weten hoe dat moet: bel uw installateur, neem contact op met onze Servicedesk of volg de praktische Training Gebouwbediening van onze Coneco Groeiacademie.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep