Logo Coneco

Volg ons

blog

Coneco Groeiacademie houdt technici up to date en laat hen groeien

Groeiacademie

De Coneco Groeiacademie is het opleidingsinstituut van Coneco. Het is bedoeld om de kennis van onze medewerkers up to date te houden en continue ontwikkeling te realiseren. Geen overbodige luxe in onze dynamische branche waar innovatie en nieuwe technieken aan de orde van de dag zijn.

Als je goed wilt zijn én blijven moet je investeren in kennis. Vanuit de behoefte om voortdurende ontwikkeling van onze technici te borgen, is de Coneco Groeiacademie ontstaan. Ons opleidingsinstituut organiseert regelmatig verschillende kennisactiviteiten: individueel en collectief. Overigens niet alleen voor medewerkers van Coneco. Ook voor partners en eindklanten organiseert de Coneco Groeiacademie bijeenkomsten. Een voorbeeld hiervan is een training over bedieningsbeheer. Na deze training kunnen facilitair managers zelf hun instellingen regelen.

Tijdens een kennisoverleg simuleren en trainen we praktijksituaties

De Groeiacademie is vooral actief om onze eigen technisch experts (projectleiders, inbedrijfstellers, software engineers, service-technici, objectbeheerders) op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Dat doen we maandelijks (per functiegroep) aan de hand van kennisdeelsessies om theorie en praktijk uit te wisselen en van elkaar te leren. Aanleiding van een kennisdeelsessie kan de introductie van een nieuw product zijn, zoals onlangs over de nieuwe C4 regelaar van Priva. Deze kennisdeelsessie werd gegeven door een specialist van Priva. Maar ook onze eigen specialisten ontwikkelen kennisdeelsessies. Zo hebben Adriaan van den Berg en Jorret Westerbaan onlangs een training ModBus opgezet. Dankzij hun kennisoverdracht en de praktische training kunnen onze collega’s nu doelgerichter en sneller op locatie de ModBus-koppeling realiseren.

De activiteiten van de Coneco Groeiacademie bieden dus niet alleen onszelf voordelen, maar ook onze klanten en eindgebruikers.

Meer weten over de Coneco Groeiacademie?

Wil jij werken bij Coneco?

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep