Logo Coneco

Volg ons

blog

Blik achter de schermen: Henriëtte Kruidhof

Re3com

Je ziet ze niet zo vaak voor de schermen, maar erachter zorgen ze ervoor dat ons werk optimaal kan worden uitgevoerd. In deze serie maakt u kennis met onze stille krachten, zoals Henriëtte Kruidhof: Management Assistent Re3com.

De meeste opdrachtgevers en partners van Re3com kennen haar stem. Ze is aan de telefoon immers het eerste aanspreekpunt. Naast het aannemen van de telefoon ontvangt Henriëtte ook bezoekers aan Re3com en ondersteunt ze team Service & Onderhoud.

Wat doe je allemaal achter de schermen?
“Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik ben bij Re3com de Management Assistente voor Service & Onderhoud. Ik maak de opdrachten aan in ons boekhoudsysteem, voer de werkbegrotingen, gegevens van opdrachtgevers, debiteuren, crediteuren en factuurtermijnen in ons systeem in. Ik boek de inkoopfacturen in, stel de verkoopfacturen op en factureer. Om goed en op tijd service en onderhoud te kunnen uitvoeren, plan ik de medewerkers van het team in voor vragen van klanten en het uitvoeren van opdrachten.”

Mijn werkmotto: Focus and shine!

Henriëttte Kruidhof

Hoe ondersteun je service en onderhoud?
“Ik maak regie-, onderhouds- en serviceopdrachten aan. Vervolgens organiseer ik bestellingen van benodigde materialen. Magazijn-boekingen houd ik secuur bij. Het op orde houden van onze voorraad is belangrijk om de dienstverlening zo goed mogelijk te laten functioneren. Ik draag ook zorg voor de verlenging van de onderhoudscontracten voor het nieuwe onderhoudsjaar. Na ontvangst opdracht maak ik de order aan in het systeem, ik plan de medewerkers van het team in gedurende het onderhoudsjaar en verstuur de onderhoudsrapportages naar onze opdrachtgevers.”

Je werkt niet alleen voor Re3com, maar ook voor Coneco
“Samen met mijn collega Yvet beheer ik voor Re3com en Coneco de abonnementen van de Secomea Remote verbindingen en voor Re3com de Priva Cloud verbindingen: van nieuwe opdracht tot verlenging tot facturatie. Bij drukte, vakanties en onvoorziene omstandigheden bieden we vanuit Re3com managementassistentie aan Coneco. Dan neem ik bijvoorbeeld financiële taken over. Zo hebben wij als Re3com al veel kunnen betekenen voor de financiële- en serviceafdeling van Coneco.”

Wat is jouw werkmotto?
“Focus and shine!

volg coneco 2

Volg ons voor meer blogs en inspiratie

We willen u informeren en inspireren met mooie cases, interessante blogs en bevlogen vakinhoudelijke verhalen. Volg ons via onze sociale kanalen.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep