Logo Coneco

Volg ons

blog

Aqualectra partner in paneelbouw

Coneco

Met de focus op onze kernkwaliteiten ontwerp en engineering hadden we behoefte aan een partner die specialist is op het gebied van paneelbouw. Deze hebben we gevonden. Sinds een half jaar werken we nauw samen met Aqualectra.

Al eerder vertelden we dat Coneco zich steeds meer toelegt op ontwerp en engineering. Daar zijn we het best in en dat vinden we het leukst. Die specialisatie betekent dat we op zoek zijn gegaan naar een partner die ons denkwerk kan maken. Maar we zochten meer dan alleen maar ‘handen’ voor onze ‘hoofden’. Een partner moet in onze ogen gelijkwaardig zijn aan Coneco. We verwachten van een partner dat hij kwalitatief goed werk maakt tegen een goede prijs. Dat zijn processen efficiënt en flexibel zijn. Dat hij met hoogwaardige materialen werkt. En een partner moet bereid zijn om met ons te sparren, hij moet kritisch zijn op ons werk en zijn eigen werk. Hij moet van ons willen leren en wij van hem. Zo’n partner hebben wij gevonden in Aqualectra.

Coneco is partner in regeltechniek

Samen met onze partner Aqualectra hebben we al flink wat mooie projecten gerealiseerd. Dus we weten wat we als partners van elkaar kunnen verwachten. We hebben gemerkt dat onze expertise op het gebied van ontwerp en engineering toegevoegde waarde levert aan de panelen van Aqualectra. We hebben inmiddels ook gemerkt dat wij weer gevoed worden door ideeën, oplossingen en invalshoeken die Aqualectra als specialist aandraagt. We zijn volwaardige partners die laten zien dat de som meer is dan de afzonderlijke delen. Of in goed Hollands: 1 + 1 = 3.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep