Logo Coneco

Volg ons

blog

2016: doorbraak realiseren

Coneco

Dit jaar komt de doorbraak. Ik zie het, voel het en ruik het. In ons vakgebied hebben we zo’n twintig jaar stil gestaan. Na de overstap van de analoge regelaar naar de regelcomputer is er eigenlijk nauwelijks geïnnoveerd in de gebouwautomatisering. Maar dit jaar gaat het gebeuren. Hoe? Ik weet het nog niet precies. Maar dat de doorbraak komt, is evident.

Het is natuurlijk vloeken in de kerk. Maar wees eens eerlijk. Sinds we in de regeltechniek de computer hebben ingezet en geïntegreerd is er feitelijk nauwelijks iets écht veranderd. Een apparaatje meer of minder, een aansturingsprogrammaatje meer of minder. Maar dat je nou zegt: “Ik val van mijn stoel…” Nee!
In 2016 gaat dat veranderen. Ik voel gezaag aan de poot van de regeltechniek. Ik voel de stilte voor de storm. Waar ik dat aan voel? Kijk om je heen! Internet neemt meer en meer over. Winkels worden virtueler, dienstverlening digitaler. Ook Coneco gaat mee in die verandering. We hebben 2015 gebruikt om onze organisatie klaar te maken voor de digitale, virtuele omwenteling.

Coneco is klaar voor The Internet of Things

Onze teams staan open voor die golf van veranderingen. Ze zijn slagvaardig en ondernemend om direct te reageren op een onverwachte wending. Ze staan open voor innovatie en durven het experiment aan.

Als organisatie doorbreken we grenzen. Niet alleen op ontwerpgebied en de integratie van internettoepassingen. Ook letterlijk gaan we over grenzen. Onlangs nam Coneco het Belgische Vibuco over. En we zijn in 2015 gegroeid met de overname van Re3com . Over groeien gesproken. De Coneco Groei-academie geeft ook in 2016 (nieuwe) medewerkers de kans om mee te kunnen in de ontwikkeling van regeltechniek, gebouwautomatisering en internet. Dit alles met het oog op doorbraak in ons vakgebied.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep