Logo Coneco

Volg ons

Remote projectverbinding

Met onze Remote projectverbinding bent u altijd veilig verbonden met uw Priva gebouwinstallatie. Dankzij de Remote projectverbinding bedient u uw Priva gebouwinstallatie op afstand en wordt u automatisch op de hoogte gesteld van eventuele storingen.

Let op: KPN stopt met CSD + GSM-modem

KPN heeft onlangs aangekondigd per 1 mei 2021 te stoppen met de verouderde analoge CSD-techniek in combinatie met een GSM-modem. Als u niet overstapt op een nieuwe remote verbinding dan is gebouwbeheer op afstand niet meer mogelijk. Stap daarom tijdig over. Coneco helpt u hierbij en biedt een oplossing op basis van Secomea of Ad├ęsys modem.

Hoe het werkt

Wij installeren en verbinden via een router uw Priva gebouwinstallatie met de gebruiksvriendelijke verbindingsapplicatie. Dat doen we via een vast- en/of 4G-netwerk: 100% veilig en zorgeloos. Vanaf dat moment kunt u uw gebouwinstallatie overal op afstand bedienen. Afhankelijk van uw systeemconfiguratie, ontvangt u storingen automatisch per e-mail, die u direct kunt aanpakken. 

Wat u krijgt

  • Een veilige verbinding met uw gebouwinstallatie
  • Verbinding via vast- en/of 4G-netwerk
  • Afgestemd op uw Priva hardware-lijn
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Automatische storingsmelding per e-mail (afhankelijk van uw systeemconfiguratie)

Offerte aanvragen

Wilt u een veilige verbinding met uw Priva gebouwinstallatie? Afhankelijk van uw Priva hardware-lijn zijn er verschillende configuraties mogelijk voor de remote projectverbinding. Bel ons voor een advies of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Aansluitend sturen we u een offerte toe.

Offerte Remote projectverbinding

Gegevens projectlocatie

Uw gegevens

* Deze velden zijn nodig om u te kunnen helpen

Richard Groenendaal
Richard Groenendaal Servicedesk / Support Coneco 078 641 65 10 Email LinkedIn
Niels van den Berg Servicedesk / Support Coneco 078 641 65 10 Email LinkedIn
Jarin Tempelman
Jarin Tempelman Servicedesk / Support Re3com 0522 76 00 50 Email LinkedIn

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep