Logo Coneco

Volg ons

Remote projectverbinding

Met onze Remote projectverbinding bent u altijd veilig verbonden met uw Priva gebouwinstallatie. Dankzij de Remote projectverbinding bedient u uw Priva gebouwinstallatie op afstand en wordt u automatisch op de hoogte gesteld van eventuele storingen.

Let op: KPN stopt met CSD + GSM-modem

KPN heeft onlangs aangekondigd per 1 mei 2021 te stoppen met de verouderde analoge CSD-techniek in combinatie met een GSM-modem. Als u niet overstapt op een nieuwe remote verbinding dan is gebouwbeheer op afstand niet meer mogelijk. Stap daarom tijdig over. Coneco helpt u hierbij en biedt een oplossing op basis van Secomea of Ad├ęsys modem.

Hoe het werkt

Wij installeren en verbinden via een router uw Priva gebouwinstallatie met de gebruiksvriendelijke verbindingsapplicatie. Dat doen we via een vast- en/of 4G-netwerk: 100% veilig en zorgeloos. Vanaf dat moment kunt u uw gebouwinstallatie overal op afstand bedienen. Afhankelijk van uw systeemconfiguratie, ontvangt u storingen automatisch per e-mail, die u direct kunt aanpakken. 

Wat u krijgt

  • Een veilige verbinding met uw gebouwinstallatie
  • Verbinding via vast- en/of 4G-netwerk
  • Afgestemd op uw Priva hardware-lijn
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Automatische storingsmelding per e-mail (afhankelijk van uw systeemconfiguratie)

Offerte aanvragen

Wilt u een veilige verbinding met uw Priva gebouwinstallatie? Afhankelijk van uw Priva hardware-lijn zijn er verschillende configuraties mogelijk voor de remote projectverbinding. Bel ons voor een advies of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Aansluitend sturen we u een offerte toe.

Gegevens projectlocatie

Uw gegevens

* Deze velden zijn nodig om u te kunnen helpen

Richard Groenendaal
Richard Groenendaal Support Coneco 078 641 65 10 LinkedIn
Niels van den Berg Support Coneco 078 641 65 10 LinkedIn
Jarin Tempelman
Jarin Tempelman Support Re3com 0522 76 00 50 LinkedIn

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep