Logo Coneco

Volg ons

Referentie

Service en Onderhoud voor Grimbergen Installatie: “Ik ben een van hun grootste promotors”

Service en onderhoud

Grimbergen Installaties is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1748. Ooit een ambachtelijke smederij, nu een modern totaalinstallatiebedrijf mét het predicaat: Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Samen met Service en Onderhoud van Coneco verzorgt Nico Plug van Grimbergen Installaties het binnenklimaat in kantoren, laboratoria, verpleeghuizen en villa’s.

Nico Plug werkt al 32 jaar bij de achtste generatie Grimbergen. Vanaf het moment dat deze installateur met Priva ging werken, is Coneco aan boord als het gaat om de meet- en regeltechniek. “Het is prettig werken met deze specialist. Ik zelf heb vooral contact met Tom Stout en Frans Bogeards. Dat is bijna een een-tweetje. Zij constateren iets wat niet werkt in de software en dan lossen ze het op afstand op. Lukt dat niet dan ga ik naar het pand en verhelp op hun aanwijzing de storing. Zij zien waar het probleem wordt veroorzaakt, bijvoorbeeld een klep die niet goed sluit. Zit het dieper dan gaat Tom of Frans zelf kijken. Het fijne is dat zij al onze gebouwen kennen. Dat maakt dat ze vaak heel snel zien wat er aan de hand is en ook snel de oplossing hebben.”

Op elkaar inspelen
Nico werkt het liefst met ‘zijn’ twee vaste partners. “We begrijpen elkaar. Dat maakt dat we snel op elkaar kunnen inspelen. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat Tom en Frans een heel bedrijf achter zich hebben. Dat verdubbelt hun expertise en kennis; als zij het even niet weten, schakelen ze hun collega’s in.”
Grimbergen werkt met Service en Onderhoud als het om Priva-aangestuurde installaties gaat: van het voorkomen van storingen door structureel en preventief onderhoud aan de regelkasten en onderstations tot het direct inschakelen van de helpdesk bij acute storingen.

“Ik ben een van de grootste promotors van Coneco Service en Onderhoud! Samen met hun kunnen we gebouwbeheersystemen optimaal laten draaien.”

Promotor
Deze dienstverlening biedt naast zekerheid en zorgeloosheid, vooral ook een prettige manier van samenwerken, aldus Nico. “Het werkt gewoon goed en soepel met Tom, Frans en hun achterwacht.” Nico kan er eigenlijk niet veel meer van maken. Vindt hij Service en Onderhoud een aanrader? Het is even stil. “Ik ben een van de grootste promotors! Zowel in- als extern. Samen met Coneco kunnen we gebouwbeheersystemen optimaal laten draaien.”

Op de foto: Tom Stout van Coneco (links) en Nico Plug van Grimbergen Installaties (rechts)

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep