Logo Coneco

Volg ons

Referentie

Smart Services Campus in Heerlen

Projectrealisatie

BAM Bouw en Techniek vernieuwt in samenwerking met Coneco de complete regeltechnische installatie voor Smart Services Campus in Heerlen.

  • Project: Renovatie voor Smart Services Campus in Heerlen
  • In samenwerking met: BAM Bouw en Techniek bv
  • Verantwoordelijk binnen Coneco: Tom van Oers
  • Opdracht: Complete regeltechnische installatie vernieuwen in een bestaand pand.
  • Hoe gerealiseerd: Smart Services Campus is een initiatief van de Provincie Limburg, pensioenuitvoerder APG en de Universiteit Maastricht.

De campus wordt ondergebracht in een bestaand pand dat in zijn geheel wordt gerenoveerd. Dat betekent vernieuwing van de complete regeltechnische installatie, inclusief alle montage en bekabelingswerkzaamheden op locatie. Op hoofdlijnen bestaat het pand uit een aantal techniekruimten waarin de opwekking en luchtbehandeling worden geregeld. Daarnaast zijn alle verdiepingen voorzien van lokale naregelingen die onderdeel zijn van het complete ‘prefab’ BAM modulair bouwen concept. Deze modules worden razendsnel op locatie gemonteerd en aangesloten.

Daarom Coneco: betrouwbare partner die ontzorgt
In de functie van projectleider heeft Roel Prop namens BAM Bouw en Techniek de verantwoordelijkheid over de realisatie van de gestelde doelen, de bedrijfsvoering, de financiën en de aansturing van onder andere engineers, werkvoorbereiders en monteurs. Voor de vernieuwing van de complete regeltechnische installatie zocht Prop een goede betrouwbare partner om BAM Bouw en Techniek te ontzorgen.

Samenwerking: in korte tijd een gezamenlijke oplossing
Roel Prop: “Het project is momenteel in uitvoering. Het traject van prijsvorming tot gunning is zeer goed verlopen. Coneco toonde in dit traject volle passie en betrokkenheid. Extra inspanning van zowel BAM als Coneco leidt tot het beoogde resultaat, waar we ons als afzonderlijke partijen goed in kunnen vinden. Het is volgens Prop een bijzonder project omdat de opdracht snel wordt gerealiseerd. We komen binnen kort tijdbestek tot een gezamenlijke oplossing met het toegepaste modulaire systeem van BAM en de Priva-regeling van Coneco. Ook de realisatie verloopt vlot.”

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep