Logo Coneco

Volg ons

Referentie

Samenwerken voor een prettig binnenklimaat bij vernieuwd pand Tibo-Veen

Projectrealisatie

Totaalinstallateur Tibo-Veen en Coneco werken regelmatig met elkaar aan uiteenlopende projecten. Nu het familiebedrijf het eigen bedrijfspand in het Brabantse Veen uitgebreid heeft verbouwd, was het ook tijd voor een update van het klimaatsysteem. Voor de nieuwe kantoorruimtes en het prachtige bedrijfsrestaurant mocht Coneco de regeltechniek realiseren.

Verbouwing in eigen beheer

Projectleider Kees Verwijs van Tibo-Veen: “Bij de verbouwing zijn ons voormalige magazijn en kantoor gestript en opnieuw opgebouwd. We hebben de verbouwing, ook bouwkundig, volledig in eigen beheer uitgevoerd en werkten daarbij met verschillende onderaannemers. In de vernieuwde ruimte zijn drie kantoortuinen en een bedrijfsrestaurant gerealiseerd. Het pand is gasloos geworden, verduurzaamd en voorzien van onder meer een warmtepomp en een luchtbehandelingsinstallatie. Voor de aansturing daarvan schakelden we Coneco in, dat de regeltechnische installatie leverde.”

Voor de verbouwing van ons pand hebben we gekozen voor Coneco. Ze laten zien dat ze verdergaan en ze denken mee. 

Kees Verwijs – Projectleider Tibo-Veen

Alternatieve oplossingen       

Waarom de keuze voor Coneco? Kees: “Voor de verbouwing van ons eigen pand hebben we gekozen voor Coneco, als betrouwbare partner in regeltechniek. Ze laten zien dat ze verdergaan, ook als er problemen zijn. Ze denken mee. Zo hadden wij bijvoorbeeld de datum van de open dag in het nieuwe pand al gepland, maar was het door leveringsproblemen van een aantal Priva-materialen een flinke uitdaging om de installatie voor die tijd werkend te krijgen. Bij Coneco hebben ze toen hun nek uitgestoken en alternatieve oplossingen aangedragen, waardoor we de opleverdatum toch gehaald hebben.”

Dank voor de inzet  

“Het Coneco-team bestaat uit gedreven, betrouwbare mensen. Ze zijn daadkrachtig en denken mee. Als dank voor hun inzet bij dit én bij een ander project hebben we het team van Coneco onlangs uitgenodigd voor een lunch in ons nieuwe bedrijfsrestaurant. Dat hebben we afgelopen zomer in gebruik genomen en het bevalt erg goed. Het draagt niet alleen bij aan de saamhorigheid onder het personeel, maar wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor de ontvangst van leveranciers en klanten. Laatst heb ik er nog een sollicitatiegesprek met een monteur gehad. Kortom, wij zijn heel tevreden met het resultaat van de verbouwing,” aldus Kees. Bij Coneco vinden we het erg bijzonder, dat we daaraan ons steentje konden bijdragen.  

Benieuwd naar andere projecten waarbij wij meewerken aan de regeltechniek voor het eigen bedrijfspand van onze klanten, lees dan de blogs over Van Wijk Installatietechniek en Porta Futurum

Afbeelding: Tibo-Veen

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep