Logo Coneco

Volg ons

Referentie

Samen op zoek naar oplossingen in de regeltechniek

Projectrealisatie

Met Barth Installatietechniek werkt Coneco vaak samen aan de regeltechniek van mooie projecten. Zowel bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud als via de Servicedesk. Arjan Groenewoud van Barth beantwoordt drie vragen over de samenwerking.

René van Iersel voert als Projectleider Service en onderhoud van Coneco regelmatig werkzaamheden uit voor Barth Installatietechniek. “Het gaat dan vaak om een renovatieproject, de uitbreiding van een Priva installatie of het oplossen van een acute storing. We werken al jaren prettig samen aan de regeltechniek. De mensen bij Barth hebben veel kennis van de techniek, ze weten waarover ze praten. Soms is er een regeltechnische aanpassing nodig of is er een regeltechnisch probleem. Dan geven ze duidelijk aan wat de wensen of problemen zijn en gaan wij vervolgens met de oplossing aan de slag. Op die manier verloopt alles soepel en kunnen we de klant snel helpen.”
Voor Service en onderhoud werkt René regelmatig samen met Arjan Groenewoud, die als technicus bij Barth Installatietechniek werkzaam is. Wij stelden Arjan een aantal vragen over de samenwerking.

Hoe ervaar je de samenwerking met Coneco?
“Bij Coneco heb ik vooral contact met de Servicedesk; daarnaast werk ik regelmatig met de afdeling Service en onderhoud. De Servicedesk is goed bereikbaar en de samenwerking met de servicemonteurs verloopt prettig. Gezamenlijk gaan we op zoek naar oplossingen voor de regeltechniek, zowel van oude als van nieuwe installaties.”

Kun je een voorbeeld uit de praktijk geven?
“Samen met René van Iersel van Coneco heb ik de ombouw van het verwarmingssysteem in een verzorgingshuis begeleid. De verwarming ging over van cv-ketels naar stadsverwarming; alle appendages en pompen moesten worden vervangen. Samen met Coneco hebben we dit ingepast in de bestaande regeltechniek.”

Waarom juist de keuze voor Coneco?
“Omdat de samenwerking met Coneco persoonlijk is. En wat ik zelf een van de belangrijkste pluspunten vind: de kennis van de servicetechnici is heel breed. Daardoor voeren ze de vereiste aanpassingen in de regeltechniek direct uit.”

Voor installateurs en eindgebruikers met een Priva gebouwinstallatie is de  Servicedesk van Coneco nu ook bereikbaar via WhatsApp. U leest er alles over in onze blog.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep