Logo Coneco

Volg ons

Referentie

No-nonsense en geen gedoe!

Projectrealisatie

Het Diamant College – Den Haag is een VMBO school die onderdeel uitmaakt van Lucas Onderwijs. Het gebouw waarin de school gevestigd is dateert uit 1968. Door de jaren heen is het pand uitgebreid, gerenoveerd en diverse malen intern verbouwd.
De bestaande installaties zijn in verschillende fases aangelegd en hadden het einde van de theoretische levensduur bereikt.

Overdevest Adviseurs uit Den Haag schreef het bestek voor het optimaliseren van de klimaatinstallaties, verlichtingsinstallatie, brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie van deze school. Dit alles inclusief de bouwkundige werkzaamheden. Daarnaast zal de bestaande ventilatie en verlichting in de lokalen en kantoren worden geüpgraded tot ‘Frisse Scholen eis B’ en worden voorzien van CO2 regeling.

Frisse School
Net voor de zomervakantie start Coneco (als partner van Installateur Van Dijk en Korteland) met het monteren van de communicerende naregelingen en het aanleggen van de nieuwe bekabeling, vlak daarna worden de regelkasten (met Priva Blue ID) geleverd. Na de zomervakantie komen de leerlingen en docenten terug in een ‘Frisse School’ met een geheel vernieuwde en gereviseerde technische installatie.

No-nonsense mentaliteit
De relatie die Coneco heeft met Overdevest, en overigens ook met Van Dijk en Korteland, is er één van ‘recht is recht en krom is krom’. In de afgelopen jaren is gebleken dat de drie bedrijven als gemene deler een echte no-nonsense mentaliteit hebben. Ook hebben ze een platte organisatie en een flexibele instelling als overeenkomst. Dankzij deze combinatie zijn er korte lijnen en kunnen we snel schakelen.
Onze houding naar elkaar: Doen wat je afspreekt! En als er in de praktijk zaken nét even iets anders blijken te zijn dan van te voren bedacht? Dan lossen we dit gezamenlijk en zonder ‘gedoe’ op.

Op naar weer een tevreden eindgebruiker!

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep