Logo Coneco

Volg ons

Referentie

Collegialiteit als basis voor samenwerking

Projectrealisatie

Coneco en M&R Meet en regeltechniek zijn al jaren samenwerkingspartners en dat bevalt uitstekend. Maarten van Loon, directeur van M&R: “De samenwerking met Coneco? Daar word ik blij van!”.

“We kwamen M&R regelmatig tegen bij gemeenschappelijke projecten,” aldus Eelco van Veen, projectmanager bij Coneco. “Door de jaren heen is de samenwerking gegroeid en inmiddels zijn we echte samenwerkingspartners. Het liefst zijn we vanaf het begin beiden bij een project betrokken, dan gaan we ook samen het proces in. Daarnaast schakelen we elkaar vaak in voor bepaalde werkzaamheden: als wij een goede partij zoeken voor de bekabeling of het ombouwen van een regelkast, vragen we M&R. Als zij regeltechnische vragen hebben, schakelen ze ons in: voor tekenwerk, software of de engineering van panelen bijvoorbeeld.”

Collega’s
“Samen werkten we al aan de meest uiteenlopende projecten: de nieuwbouw van een revalidatiecentrum, diverse brede scholen en de ombouw van een oud bankgebouw. Wat onze samenwerking zo sterk maakt? Het feit dat we elkaar niet alleen qua techniek kunnen vinden, maar dat ook de bedrijfsculturen zo goed op elkaar aansluiten. Ik werk al heel lang met Maarten samen en zie hem meer als collega, dan als opdrachtgever of klant – echt als samenwerkingspartner dus.”

Kunstschatten
Maarten van Loon, directeur van M&R Meet en regeltechniek: “We kennen Coneco inderdaad al jaren, al ver vóór onze oprichting vanuit Van Delft Groep. We voeren graag samen projecten uit, vooral bij wat ik de ‘specials’ noem. Dan werken we écht als een team, zoals bij de renovatie van het Maritiem Museum. Voor de kunstschatten in het museum luistert het klimaatbeheer zeer nauw: het mag niet te warm of te koud zijn, maar ook niet te droog of te vochtig. Dergelijke projecten eisen veel voorbereiding en vormen bovendien een logistieke uitdaging. Het is geweldig dat als team binnen de afgesproken tijd voor elkaar te boksen.”    

Ik ervaar onze samenwerking als stabiel en technisch hoogwaardig, samen staan we sterk.

Maarten van Loon, directeur van M&R Meet en regeltechniek

Vol vertrouwen  
“Onze samenwerking is in de afgelopen jaren alsmaar groter en breder geworden,” aldus Maarten. “Ik ben er trots op, dat we elkaar ‘samenwerkingspartner’ kunnen noemen. M&R werkt met verschillende teams van Coneco, allemaal vakmensen. Bij ieder project staat voorop dat we de klant ontzorgen, daar hebben we beiden ons aandeel in. Nadat we een project met Coneco hebben opgeleverd, ga ik altijd vol vertrouwen weer weg. Of we het ook wel eens oneens zijn? Zelden, maar dan trekken we meteen aan de bel en lossen het samen op. Is er een uitdaging, dan stropen we gezamenlijk de mouwen op en gaan ervoor.”

Technisch hoogwaardig  
Maarten: “Ik ervaar onze samenwerking als stabiel en technisch hoogwaardig, samen staan we sterk. Bij Coneco zeggen ze: ‘We zijn er, altijd’. Daar kan ik namens M&R aan toevoegen: ‘En wij lopen ook niet weg’. Ik ben oprecht blij met deze fijne samenwerking.”

Bent u benieuwd naar een van de projecten die Coneco en M&R samen realiseerden? Lees dan onze blog over Revalidatiecentrum Markant.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep