Logo Coneco

Volg ons

Referentie

Centraal Station in Amsterdam

Projectrealisatie

Voor de nieuwe IJ-hal en de poortvrije passage van het Centraal Station in Amsterdam verzorgde Coneco de klimaatinstallatie voor alle retailers.

  • Project: Centraal Station in Amsterdam
  • Verantwoordelijk binnen Coneco: Donovan Blackman
  • Opdracht: Aanleg en inbedrijfstelling klimaatinstallatie
    Hoe gerealiseerd: Het project bestaat uit twee deelprojecten: klimaatbeheersing in de nieuwgebouwde IJ-hal en klimaatbeheersing in de gerenoveerde poortvrije passage. Voor alle retailers en horecagelegenheden heeft Coneco de infrastructuur voorbereid en later in bedrijfgesteld. Fase 1 is opgeleverd in het eerste kwartaal van 2015. De tweede fase wordt in het tweede kwartaal van 2016 opgeleverd.

Prestigeproject
Een prestigeproject. Zo wordt de verbouwing van het Centraal Station in Amsterdam genoemd. Niet vreemd dat we als Coneco trots zijn dat we aan dit project mogen meewerken. Donovan Blackman, projectmanager namens Coneco: “Niet alleen in grootte en omvang is dit een mooi en uitdagend project. Ook het aantal partijen dat betrokken is bij deze opdracht is indrukwekkend. Naast de engineering en installatie van de klimaatbeheersing, stellen we ook bij alle objecten de installatie in bedrijf.”

Aanpassen en flexibel zijn
Uiteraard doen we dat in samenwerking met de diverse partijen. “Dat betekent rekening houden met de planningen van onze opdrachtgever en nevenaannemers. En omdat er in de bouwketen altijd wel iets niét volgens planning loopt, betekent dat voor ons aanpassen en flexibel zijn. Wij staan als system integrator nu eenmaal aan het einde van het proces. Dan is het mooi om te zien en te horen dat er veel waardering is voor onze werkwijze en kwaliteit van dit project.”

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep