Logo Coneco

Volg ons

blog

Werken bij Coneco is focus op ontwikkelen

Werken bij

We zijn altijd op zoek naar het beste voor onze klanten. Met dezelfde gedrevenheid zijn we ook op zoek naar het beste voor onze mensen. HR-manager Mariëlle de Gruijter wil het beste voor iedereen. Zeker voor studenten, stagiairs en afstudeerders die voor het eerst in aanraking komen met werken, opdrachtgevers, deadlines, werkritme en collega’s. “We willen dat iedereen optimaal tot ontwikkeling kan komen.”

Groeiperspectief en balans

Mariëlle is voor Coneco het gezicht en geweten als het gaat om personeelszaken en human resources. Over werken, functies en vacatures heeft zij een eigen opvatting die zich goed laat samenvatten in: ontwikkelen.
Mariëlle: “Natuurlijk zijn we op zoek naar mensen voor bepaalde vacatures, maar in de eerste plaats kijken we naar de mens. Als je bij ons werkt, willen we dat je dat met plezier doet. Doordat je gezien en gehoord wordt, door een groeiperspectief te bieden dat past bij jou als individu maar ook doordat er een goede balans is tussen werk en privé.” 

Tijd, ruimte en een goede vergoeding

Als medewerkers goed in hun vel zitten, presteren ze het best. Daarom doen we er alles aan om te helpen bij persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers.
Mariëlle: “Dat doen we doorlopend voor onze meniors en seniors, maar ook voor jonge mensen aan het begin van hun loopbaan. We denken dat ons vak, ons bedrijf en onze klanten boeiend en inspirerend zijn om voor te werken. Dat willen we mbo’ers en hbo’ers met affiniteit voor techniek laten ervaren. We bieden tijd, ruimte en een goede vergoeding voor stages, afstudeeropdrachten en traineeships. Bij Coneco kun en blijf je leren!”

Oriënteren op de toekomst

Als bedrijf voelen we de plicht om mensen de kans te bieden zich te oriënteren op hun toekomst. Mariëlle: “Je weet pas echt hoe iets is, voelt en werkt als je het zelf kan meemaken. Daarom bieden we jongeren de mogelijkheid voor betaalde stages. Bij ons is veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt bij Coneco de kans om je te ontwikkelen op jouw manier. De gedachte hierachter is simpel: als jij groeit, doen wij dat ook. Dus ben je bezig met een mbo4- of hbo-studie Smart Technology, Smart Building, elektrotechniek of een andere technische studie? Wil je weten wat Coneco je te bieden heeft? Mail of bel me!”

Coneco biedt studenten en afgestudeerden (in het kort):

  • Leren en werken tegelijk via een traineeship of betaalde stage.
  • Een individueel ontwikkelplan afgestemd op jouw talent en niveau- Begeleiding en coaching door de beste senior professionals
  • Opleiding en training via erkende instituten zoals TVVL, Dirksen, SBK en TMO AK

Interesse? Neem contact met mij op en bekijk samen met ons wat je mogelijkheden zijn bij Coneco. Dat kan op verschillende manieren via een talentscan, lunchmeeting of meelopen. Of je kunt gewoon met ons komen praten! Eerst meer weten over werken bij Coneco? Bezoek onze site.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep