Logo Coneco

Volg ons

blog

We zijn weer op sterkte! Hoewel….

Re3com

De lancering van onze nieuwe website is aanleiding om te kijken waar we nu staan. We hebben een roerige tijd achter de rug: de overname anderhalf jaar geleden door Coneco, veranderingen in het team en in onze interne organisatie. Zo voor het aanbreken van de zomer constateer ik dat de rust weer is teruggekeerd; we zijn weer op sterkte! Hoewel… mijn collega’s vliegen langzaam uit naar hun vakantiebestemmingen.

Met de komst van een nieuwe eigenaar was het even aanpassen. Niet alleen voor ons, ook onze Re3com-huisstijl en de website zijn aangepast naar die van Coneco. We namen afscheid van het oude vertrouwde blauw/oranje. Inmiddels is het rood/grijs van de huisstijl van Coneco overal doorgevoerd. En ik moet zeggen: we zijn er trots op! En hoewel we ons als bedrijf steeds meer Coneco gaan voelen, houden we ook duidelijk ons eigen gezicht. Het regionale karakter van Re3com vinden we heel belangrijk. Zo doet het me goed te horen dat we een installateur uit Frieslân in het Fries te woord staan en dat onze dialecten op de verschillende werkplekken te horen zijn.

Re3com en Coneco vullen elkaar aan

Na anderhalf jaar samenwerken merk ik dat Re3com en Coneco elkaar aanvullen. We zijn weer op volle sterkte, we kunnen weer flexibel zijn en we zitten weer op het kwaliteitsniveau dat men van ons gewend was. Want een overname? Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Ik voel en merk aan alles dat we er weer staan! Daarom wil ik, niet zonder trots, iets kwijt over het team uit het Noorden.
We werken steeds meer als een team. Rik Bouter heeft met zijn kennis en ervaring als projectmanager bij Coneco, het team van Re3com omgevormd tot een account team, waarbij planning, logistiek, software en inbedrijfstelling in teamverband wordt uitgevoerd. En dat werkt! Dat werkt goed!

Kwaliteit verder omhoog

Daarnaast werken we met twee MRK-collega’s die als projectleiders verantwoordelijk zijn voor de Kwaliteit en het opzetten van de regeltechnische omschrijvingen. Dit brengt onze kwaliteit verder omhoog. Ook de inzet van Jarin Tempelman op de Servicedesk begint zijn vruchten af te werpen. Het is een verademing voor onze vaste klanten om vrijwel altijd deze gemotiveerde Servicedesk-medewerker aan de lijn te hebben, die meedenkt en storingen verhelpt. Daarnaast hebben we versterking van een ‘Coneco’-objectbeheerder die zich richt op nazorg en onderhoud. Daniël Wiltingeweer is terug op het nest, we hebben een nieuwe service technicus Ewoud Kukler en Yvet Wendker helpt ons als secretaresse bij heel veel ondersteunende zaken.

Meer dan verdiend

En ach, nu zou ik natuurlijk iedereen willen noemen die het werken bij Re3Com zo aangenaam maakt. Alle medewerkers dragen bij aan de prettige werksfeer. Ik ga hier niet alle medewerkers noemen! Maar wat ik wél ga doen is dit: ik wens jullie een fijne zomervakantie. Jullie hebben deze meer dan verdiend. Want wat hebben we samen veel gedaan, meegemaakt, voor elkaar gekregen en gepresteerd. Nog een keer: een fijne zomervakantie. En voor onze klanten: wees gerust ook tijdens de vakantie staat Re3com voor u klaar. Fijne zomer!

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep