Logo Coneco

Volg ons

blog

We ontmoeten elkaar weer op de Installatie Vakbeurs

Beurzen en events

Dankzij de vakantie zijn we weer vol energie en volledig opgeladen. We zijn alweer druk doende met mooie projecten voor verschillende branches op diverse plekken in Nederland. Op de komende Installatie Vakbeurs praten Re3Com en Coneco u graag bij over recente projecten en te verwachten innovaties. 

Tijdens de Installatie Vakbeurs zijn we drie dagen aanwezig met een eigen stand. We praten u daar graag bij over ontwikkelingen die de klimaatbeheersing kunnen optimaliseren. Ook informeren we u met plezier over de bredere inzet en de stand van zaken van WKO-installaties. 

Dé vakbeurs 

Naast kennisdeling en informatie-uitwisseling over alle ontwikkelingen binnen Re3com en Coneco, biedt de vakbeurs zelf ook zinvolle informatie. Hardenberg wordt niet voor niets dé vakbeurs voor ondernemers en relaties uit de installatiebranche genoemd. Deze editie besteedt aandacht aan onderwerpen die in tijden van COVID-19 nog belangrijker zijn geworden. Volg bijvoorbeeld een masterclass over ventilatie in scholen of luister naar een techtalk over legionellapreventie. 

Reünie

Het thema van deze beurs is daarnaast: De Reünie. Meer dan ooit hebben we de behoefte elkaar te ontmoeten. Dit jaar is de Installatie Vakbeurs de grootste installatiereünie van Noordoost-Nederland. Relaties, samenwerkingspartners, potentiële klanten, oud-collega’s ontmoet u op de vakbeurs! Voldoende redenen om vlak na de vakantie snel weer op reis te gaan naar Hardenberg! Bezoek de vakbeurs! Bezoek onze stand!

Graag tot ziens op 14, 15 of 16 september tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. We zijn er elke dag van 13.00 tot 21.00 uur!

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep