Logo Coneco

Volg ons

blog

VSK: samenwerken aan toekomstgerichte gebouwen

Beurzen en events

De installatiebranche staat midden in de duurzaamheidstransitie van Nederland en is een onmisbare schakel in het behalen van de klimaatdoelstellingen. Gedreven door technologische ontwikkelingen en door de druk vanuit de energietransitie is de rol van het gebouw drastisch aan het veranderen.

De combinatie van Internet of Things met modern gebouwbeheer en de nieuwe manier van werken en leven, creëert kansen voor eigenaars, exploitanten en gebruikers van gebouwen om slimme, digitaal verbonden ruimten te creëren die betere en mensgerichte leef- en werkomgevingen ondersteunen. 

Tijdens de VSK nemen we u graag mee in wat deze ontwikkelingen voor u betekenen en waar u optimaal kunt profiteren van de kansen die ze u en uw klanten bieden. 

Met Coneco en Re3com zijn we te vinden op de Priva-stand. We praten u graag bij over het nieuwe Priva Cloudbased Gebouwbeheersysteem, ICT en beveiliging, diverse Priva Cloud applicaties waaronder Building Operator, Notification Center en de monitoring tools Analytics en Energy insight. 

We kijken ernaar uit om u weer face-to-face te ontmoeten! Kom tijdens de VSK naar de Priva stand D040 in Hal 10. We zijn er op 17 t/m 20 mei van 09.30 – 17.30 en op donderdag 19 mei tot 20.30 uur! 

Bekijk hier onze film over samenwerken aan de toekomstgerichte gebouwen Matrix One en Next Delft, waar Coneco als specialist nauw bij betrokken is, samen met Stone 22, Schulte & Lestraden, Priva en bGrid.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep