Logo Coneco

Volg ons

blog

VSK-beurs: fijn om elkaar te spreken

Beurzen en events

De VSK-beurs is een prettige plek om oude relaties weer eens te spreken en nieuwe relaties te mogen begroeten. Ook fijn dat we een verhaal te vertellen hebben. Want naast de nieuwe Coneco-huisstijl en ons inspirerende magazine, mogen we ook de nieuwe regelaar van Priva aan de beursbezoekers laten zien. Een korte impressie van onze VSK 2016.

Een feest der herkenning. Dat is de beurs. Mensen met wie je in de praktijk een mooi project maakt, kunnen we hier in alle rust even spreken. En hun ook andere projecten laten zien. Ik noem er een paar: voor de Koninklijke Schouwburg in Den Haag vervingen we samen met Van Dijk en Korteland de totale regeltechnische installatie, voor drie gebouwen van Bosch verzorgden we de renovatie van klimaatbeheersing en samen met BAM Bouw en Techniek bv vernieuwen we de complete regeltechnische installatie voor Smart Services Campus in Heerlen. Naast deze projecten kunnen we ook even met onze relaties langs Priva; we delen namelijk de stand met deze partner. We kunnen bezoekers daar kennis laten maken met de nieuwe state-of-the-art regelaar.

Nieuws van Coneco

Ook prettig om de beursbezoekers kennis te laten maken met onze nieuwe huisstijl. Daar zijn we trots op. Ook hiermee hopen we een feest der herkenning te bereiken. Wie ons heldere rood-grijze logo ziet, denkt vanaf nu direct aan Coneco regeltechniek. Tot slot kunnen beursbezoekers zich inschrijven voor ons gratis magazine Onderneem. Binnenkort verschijnt dit blad met inspirerende interviews, verhalen en adviezen voor iedereen die wil groeien in de installatietechniek.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep