Logo Coneco

Volg ons

blog

VSK 2018: Welkom in de wereld van Smart Buildings

Beurzen en events

De VSK is een belangrijk podium waar we als Coneco laten zien hoe we met innovatieve diensten, producten én partners een omslag realiseren die leidt tot een fundamentele verbetering van klimaat- en duurzaamheidsprestaties van gebouwen. Een omslag die leidt tot Smart Buildings. Nieuwsgierig? Bezoek ons in de Priva-stand in Utrecht van 6-9 februari.

De VSK is van oudsher de vakbeurs voor de installatiebranche. In de loop der jaren heeft het vak een enorme transitie doorgemaakt. Door alle technologische ontwikkelingen, integratie van ICT-toepassingen in technische producten en systemen verandert het werk, de rol en de verantwoordelijkheid van de installateur. Als Coneco lopen wij graag voorop in die ontwikkeling. In vogelvlucht presenteren we de innovatieve diensten van Coneco en onze partners. Tijdens de VSK vertellen we u er graag veel meer over!

Coneco Plus
Coneco Plus is een methode die met monitoring, data-analyse, commissioning en pretatieborging de optimale werking van gebouwen garandeert:
– Optimaal comfort: Gezonde en productieve gebruikers
– Kostenreductie: Tot 20% minder kosten voor energie en onderhoud
– Verlaging CO2-uitstoot: Tot 35% minder uitstoot

Priva cloud-diensten
Priva cloud-diensten ondersteunen in combinatie met Coneco Plus betere prestaties van gebouwinstallaties tegen zo laag mogelijk energieverbruik. Bovendien stimuleert de cloud verdere ontwikkeling van Smart Buildings. Tot nu toe waren de meeste cloud-diensten voor gebouwenbeheersystemen alleen haalbaar voor grote gebouwen. Inmiddels kunnen Priva cloud-diensten eenvoudig worden toegevoegd in alle projecten. 

bGrid
bGrid bouwt beveiligde Smart Building-netwerken die alle slimme functionaliteiten – van klimaatbeheersing tot het reserveren van kantoorruimtes – integreert in één user interface. Met de uitbreiding van bGrid voor de high end markt kunnen we gebouwen nóg slimmer, duurzamer en energiezuiniger maken.

Coneco Servicedesk
Coneco Servicedesk helpt alle Priva gebouwinstallaties in Nederland optimaal functioneren. Iedereen met een probleem of storing aan zijn Priva-installatie kan aankloppen bij Coneco Servicedesk! Wij garanderen binnen één werkdag een oplossing: tijdelijk of structureel. 

Samen met alle installateurs in Nederland willen we fundamentele verbetering realiseren van de klimaat- en duurzaamheidsprestaties van gebouwen.

Wilt u meer weten over Smart Buildings, Coneco Plus, Priva cloud-diensten, bGrid en Coneco Servicedesk? Wilt u inzicht in best practices? Kom tijdens de VSK naar de Priva stand. We zijn er op 6 t/m 9 februari van 10.00 – 18.00 en op 8 februari tot 20.30 uur! We vertellen u graag meer!

Ga hier naar de website van de VSK 2018

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep