Logo Coneco

Volg ons

blog

Vooruitblik: “We zien 2023 vol vertrouwen tegemoet”

Coneco

Samen met onze opdrachtgevers en partners werken we ook in het nieuwe jaar graag aan mooie projecten, nieuwe uitdagingen en fijne klantrelaties. Eelco van Veen, Edwin Stalvord en Ruben Kroezen delen in deze blog hun plannen en verwachtingen voor het realiseren van projecten en uitvoeren van service en onderhoud in 2023. Een ding is zeker: ze kijken er vol vertrouwen naar uit!

Eelco van Veen, Projectorganisatie Coneco

“We beginnen 2023 met een goed gevulde werkvoorraad. Ook dit jaar doen we ons uiterste best om aan de planning van onze opdrachtgevers tegemoet te komen en mooie projecten te realiseren. Onze speerpunten zijn daarbij het verder versterken van de samenwerking met onze klanten en nog beter aansluiten op het ontwerptraject van de klant. We willen de lijn van het afgelopen jaar voortzetten om onze projecten zo goed en tijdig mogelijk op te leveren, binnen de omstandigheden die er zijn. Dat wil zeggen: goed inspelen op drukte en eventuele vertraging in het proces door alles wat er op dit moment in de wereld speelt.”

Edwin Stalvord, Service en Onderhoud

“In het nieuwe jaar zetten wij onze technische kennis weer graag in om opdrachtgevers te ondersteunen, zowel bij de uitvoering van projecten als bij service en onderhoud. Daarnaast willen we bijdragen aan de groei van de regeltechnische kennis van onze opdrachtgevers, door nog meer kennis met ze te delen. Ook streven we naar een verantwoorde groei van onze onderhoudsdiensten; we verwachten dat het onderhoud van energiecentrales daarbij een nieuwe dimensie gaat worden. Verder willen we graag verbonden blijven met alle projecten die we opleveren. Dat kunnen we realiseren met nazorg, onderhoud en monitoring, zodat de installaties van onze klanten optimaal blijven functioneren. ”

Ruben Kroezen, Projectorganisatie Re3com

“2023 staat voor ons in het teken van continuïteit en het voortzetten en blijven verbeteren van onze klantrelaties, zodat de kwaliteit van onze projecten hoog blijft. Het afgelopen jaar hadden de oorlog in Oekraïne en Corona behoorlijke invloed op de prijs en levertijd van producten. Ook komend jaar zullen wij en onze opdrachtgevers hiermee nog te maken krijgen. Door de torenhoge energieprijzen wordt het inzichtelijk maken van energiestromen steeds belangrijker. Naar verwachting zal de energiemonitoring in projecten verder worden uitgebreid. Vooral in de renovatiemarkt zien we dat er nog veel besparingsmaatregelen mogelijk zijn, die mede door de gestegen energiekosten steeds interessanter worden voor eindgebruikers. Wij gaan vol vertrouwen het nieuwe jaar in en willen graag weer mooie projecten met onze opdrachtgevers realiseren.”

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep