Logo Coneco

Volg ons

blog

Een jaar dat we samenvatten met het woord veerkracht.

Coneco

We sluiten dit bijzondere jaar af. Een jaar dat we willen samenvatten met het woord veerkracht. Want dat is wat bij ons opkomt als we zien hoe we samen met onze opdrachtgevers en partners toch hebben kunnen doorwerken, vanuit huis maar ook met aanpassingen op locatie. Het bewijs hiervoor toont ook de film onderaan deze blog.

Dankzij de enorme inzet van onze servicedesk is het Coneco in korte tijd gelukt om iedereen digitaal te verbinden. Totaal ongewis wat er nog zou gaan gebeuren, maar ook met maximaal besef dat we wel aan de gang móeten blijven om de projecten bij onze klanten te kunnen realiseren. Samen ontdekken we in één week hoe het is om op afstand te werken. Niet ideaal, maar het gaat.

Het was en is bijzonder om te zien dat we met z’n allen meebewogen, in een mix van thuiswerken, digitaal ontsluiten én aanpassingen op werklocaties. Dat was allemaal nodig want er was werk! Veel werk! We zijn ons als bedrijf erg bewust van het feit dat we enorme mazzel hebben dat de bouwsector kon doordraaien. Wij mochten ‘gewoon’ door en dat deden we dan ook. Coneco is er trots op hoe we samen met onze klanten en partners in 2020 ondanks alles mooie projecten hebben gerealiseerd. Trots op het feit dat we elkaar betrokken hebben weten te houden. Veel dank daarvoor!

Coneco wenst iedereen fijne dagen. En we hopen dat u de gelegenheid hebt en krijgt om uit te rusten en op te laden voor 2021. Want er staan ons ook in het nieuwe jaar weer uitdagingen te wachten. Gelukkig hebben we bewezen dat we als sector veerkrachtig zijn. En met die veerkracht vinden we onze weg in 2021.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep