Logo Coneco

Volg ons

blog

Veel interesse voor Coneco Plus

Innovatie

Coneco Plus was vorige week aanwezig op de Installatie Vakbeurs. En dat hebben we geweten! De interesse voor gegarandeerde gebouwprestaties is groot. Marcel Tourny vindt dat niet vreemd.

Het was druk vorige week in onze stand. Samen met collega’s van Re3Com Coneco vertelde ik het verhaal van Coneco Plus. Ik leg de nadruk op ‘vertellen’, want in onze stand was geen product te bekennen. Geen supersonische regelkasten, geen geavanceerde regelaars, geen hypermoderne meet- en regelcontrollers. Natuurlijk gebruiken we als Coneco innovatieve Priva-producten en natuurlijk vormen deze de basis voor een goede meet- en regelinstallatie. Maar met Coneco Plus bieden we geen product, maar een methode: een methode die met monitoring, data-analyse, commissioning en prestatieborging de optimale werking van gebouwen garandeert. En dat schijnt bijzonder te zijn, zo bleek wel in onze stand. Wij zijn een van de eerste in de branche die samen met de installateur een complete gebouwinstallatie durft te leveren – mét prestatiegarantie! 

We profiteren allemaal
De wens om een installatie te kunnen monitoren, te verbeteren, te verduurzamen en te optimaliseren heeft geresulteerd in Coneco Plus. Coneco Plus maakt gebruik van slimme software die elke acht minuten het functioneren van de installatie analyseert. Met deze voortdurende analyse kunnen eindklant, installateur en Coneco zelf zien of en waar er iets moet worden bijgesteld. En zo ja, dan gebeurt dat! 

Onze dienstverlening ‘gegarandeerde optimale en duurzame gebouwprestaties’ slaat aan. Daar ben ik trots op én blij mee. Hiermee dragen we namelijk niet alleen bij aan meer comfort tegen lagere energiekosten. Dankzij Coneco Plus verminderen we ook de CO2-uitstoot – én misschien nog wel het belangrijkst – dragen we bij aan een optimaal binnenklimaat met gezonde en productieve gebruikers. En dat we daar allemaal van profiteren, hoef ik u niet uit te leggen. 

Wilt u meer weten over Coneco Plus? Ik kom graag bij u langs en laat u zien hoe het werkt.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep