Logo Coneco

Volg ons

blog

Veel beweging en voortgang gewenst in 2019

Coneco

Beweging, bloei, groei, ontplooiing, voortgang… Woorden die bovenaan mijn woorden- en dadenlijst staan. Meestal vang ik al deze woorden in het begrip: ontwikkeling.

En dat wens ik onze ondernemingen Coneco en Re3com en al onze medewerkers voor 2019! Dat wens ik de partnerbedrijven met wie we nauw samenwerken en dat wens ik uiteraard ook onze gewaardeerde opdrachtgevers! En mijn voornemen voor 2019? Die ontwikkeling aanjagen en ondersteunen. Voor nu wens ik u en uw dierbaren alle goeds voor het komende nieuwe jaar!

Nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen binnen Coneco? Lees de blog van de mensen die komend jaar domeineigenaar zijn van verschillende activiteiten en ontwikkelingen binnen Coneco en Re3com.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep