Logo Coneco

Volg ons

blog

Tijd voor innovatie

Re3com

Nu iedereen terugkeert van vakantie kunnen we stellen dat we up en vooral running zijn. Niet alleen om nieuwe en draaiende projecten te realiseren, maar ook om te innoveren en nieuwe vindingen toe te passen. Het is tijd voor innovatie!

Optimaal werkende, duurzame installatie

Ook met Coneco Plus laten we zien dat we dat verschil inderdaad kunnen maken. De gemene deler van de eerste successen van Coneco Plus is de duurzame samenwerking tussen verschillende disciplines en met gedreven opdrachtgevers die niet kiezen voor ‘goed’, maar voor ‘optimaal’. Opdrachtgevers die niet alleen kiezen voor ‘binnenklimaat’, maar ook voor ‘klimaat’. En opdrachtgevers die niet kiezen voor een kortetermijnoplossing, maar voor een langetermijnrelatie. Ook Re3com is inmiddels aan de slag met Coneco Plus. Zo zijn de resultaten op ons eerste project Noorderpoort college verrassend! Coneco Plus laat haarfijn zien waar de pijnpunten in de installatie zitten en geeft zo de tools om de juiste grafieken aan te leveren voor rapportage en bijsturing van de gehele installatie. De eindgebruiker is op weg naar een slim gebouw met een optimaal werkende, duurzame installatie.

Samenwerken met gedreven partners

Innovatie en de wil om te verbeteren zien we ook extern. Ook onze partners zijn gedreven. Zo zien we dat de ontwikkelingen bij Priva hard gaan! Vooral het gebouwbeheer via de cloud werpt zijn kostenbesparende vruchten af. Tot nu toe waren de meeste cloud services alleen haalbaar voor grotere gebouwen. Priva maakt beheer via de cloud sinds kort voor élk gebouw haalbaar. En dat merken we! Ook wij sluiten steeds meer projecten op deze innovatieve manier aan. Wij – en dan vooral onze eindklanten – hebben goede ervaringen met het beheer op afstand, via het nieuwe Priva Remote Management.

Nieuw Priva-systeem

Een andere innovatie die we steeds vaker met succes toepassen is de nieuwe SX100L Compri gateway om Priva Blue ID lijn te koppelen met de oude Priva Compri HX lijn. Helemaal mooi is dat deze nieuwe lijn goed ‘praat’ met reeds bestaande systemen, waardoor er weer één bedienomgeving ontstaat voor beide Priva-systemen. Onze eerste gecombineerde projecten met de oude Priva HX-lijn en de nieuwe Priva Blue ID lijn zijn een feit. Kortom, de tijd voor innovatie is rijp!

Bezoekt u ons op de Vakbeurs Installatietechniek in Hardenberg op 12,13 en 14 september? Re3com en Coneco Plus staan er samen om u te zien, te spreken en te inspireren (hal 1 plek 148)!

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep