Logo Coneco

Volg ons

blog

Terugblik op 2021: kijken en werken vanuit mogelijkheden

Coneco

2021 Was in veel opzichten weer een bijzonder jaar. Een jaar waarin het ons gelukt is om aan veel zaken een positieve wending te geven. Dit hebben we gedaan door aandacht te geven aan nieuwe techniek en innovatie, tijd te investeren in inhoudelijke ontwikkeling en persoonlijke groei van onze medewerkers én te mogen samenwerken met fijne klanten en partners. Dennis van der Pol en Daniel Wiltinge kijken terug op het afgelopen jaar.

Dennis van der Pol, directeur Coneco (vestiging Alblasserdam), over Coneco in 2021:

“Mooie opdrachten en tijd voor inhoud”

“We zijn 2021 gestart met mooie projecten en die hebben we in de loop van het jaar verder uitgebouwd. Met een goede mix aan renovatie- en nieuwbouwprojecten, van gebouwen met 1 bouwlaag tot aan letterlijk het hoogste gebouw van Nederland: kantoren, woontorens, theaters, scholen, hotels, woonzorgcentra, sportcomplexen en andersoortige gebouwen.
Daarnaast ben ik er trots op dat onze service- en onderhoudsorganisatie ook in 2021 weer een mooie groei heeft doorgemaakt vooral omdat er continu werk wordt gemaakt van gericht onderhoud om de klantverwachting te overtreffen. Verder ben ik blij met de positieve terugkoppeling van klanten over onze ServiceDesk. Vaak direct bereikbaar en met raad en daad staan ze opdrachtgevers ter zijde.
Met onze visie ‘kennis moet je delen’ heeft de Coneco Groeiacademie dit jaar weer veel betekend. Niet alleen intern, maar ook voor partners en opdrachtgevers. Externe opleidingen waarbij we onze (bedien)kennis over het Priva gebouwautomatiseringssysteem delen met service-, bedien- en beheertechnici. Ondanks alles zijn we erin geslaagd te blijven kijken vanuit een perspectief van mogelijkheden.”

Daniel Wiltinge, vestigingsmanager Re3com, over Re3com in 2021:

“Bijzondere opdrachten en persoonlijke groei”

“Waar ik met veel genoegen en plezier op terugkijk zijn de vele mooie en bijzondere opdrachten die we afgelopen jaar hebben mogen realiseren. Ik noem er graag een paar: scholen, laboratoria, kantoren, utiliteitsgebouwen en penitentiaire inrichtingen.
Vanuit Service hebben we ook grote stappen gezet; we zijn met verschillende opdrachtgevers een langdurige relatie aangegaan voor het verzorgen van onderhoud en oplossen van storingen. Het mooie aan dit alles is dat we als team samen met verkoop en uitvoering optrekken om dit alles mogelijk te maken.
Wat ik prachtig vind is de persoonlijke groei te zien die wij intern dit jaar hebben doorgemaakt. Iedereen heeft grote stappen gezet om een betere M&R-man, collega of leidinggevende te zijn. Maar wat ik echt als speciaal ervaar, ook weer in 2021, is de sfeer binnen onze groep. Ik besef dat dit ons speciaal maakt en dit stralen we ook uit bij onze klanten. Plezier in je werk hebben begint met een goede werksfeer en die is bij Re3com top!”

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep