Logo Coneco

Volg ons

blog

Steeds meer gebouwen met Priva Blue ID

Re3com

Voor nieuwbouw of renovatie. Priva Blue ID blijkt steeds een goede oplossing als gebouwbeheersysteem. Zowel Nefit in Deventer als EnTransCe in Groningen kozen voor deze slimme hardware- en software combinatie.

Priva Blue ID: intelligent en energie efficient

Voor een comfortabel binnenklimaat van een fabriek of een kantoor, is het belangrijk dat u continu kunt vertrouwen op uw gebouwbeheersysteem. De hardware van Priva’s nieuwste generatie gebouwbeheersysteem Priva Blue ID voldoet aan deze standaard. De robuustheid van de componenten, de hoogwaardige materialen en de zorgvuldige productie in Nederland staan garant voor maximale zekerheid en continuïteit.

Het gebouwbeheersysteem Priva Blue ID is ook uitgerust met een geavanceerde TouchPoint. Een draagbare tablet met een stijlvol ontwerp en beeldende functies. Iedere ruimte is aanpasbaar aan de behoeftes waaraan deze moeten voldoen.

Gebouwbeheer met Priva Blue ID in praktijk

Re3com werkt hard aan de realisatie van onderstaande projecten:

Nefit Deventer

De kantoren en reseach & development gebouw, inclusief de productiehal van Bosch/Nefit in Deventer heeft een flinke renovatie gehad en ervaren nu een ideaal binnenklimaat met Priva Blue ID. Lees meer over dit project

EnTransCe Groningen

In het nieuwe Energy Transition Centre (EnTranCe) in Groningen bouwt het bedrijfsleven, ondernemers en onderwijs aan de energievoorziening van morgen. Dit gebouw voldoet met Priva Blue ID aan alle voorwaarden van een duurzaam binnenklimaat. Lees meer over dit project

Meer weten over Priva Blue ID voor uw gebouw, productiehal of fabriek? Neem contact met ons op.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep