Logo Coneco

Volg ons

blog

Re3com heeft ambities voor 2019

Re3com

Het nieuwe jaar is begonnen. Een jaar vol ambities! Wat willen we bereiken? Welke doelen hebben we als Re3com? Als medewerker? Wat maakt ons werk betekenisvol voor onze klanten, onze partners en onszelf? Wat drijft ons? We vroegen het een aantal collega’s.

Ramon Bokhorst, account management
“In mijn nieuwe rol als accountmanager zal ik meer op de voorgrond treden. Ik wil in 2019 bouwen aan relatiebeheer. Bestaande relaties onderhouden en nieuwe relaties aangaan. Altijd als schakel tussen onze organisatie en de opdrachtgever.
Mijn ambitie is ook meer op het netvlies komen bij de bouw van nieuwe kantoren, scholen, utiliteit. Ik wil graag vroeg in het traject aan tafel zitten. Al in de ontwerp- en engineeringsfase van onze opdrachtgevers onze specialisten of partners betrekken bij het project.
Mijn focus voor 2019? Regie en verantwoordelijkheid nemen, afspraken nakomen, garantie bieden over het totaal zonder meerwerkkosten. Ik vind meerwerk alleen acceptabel als er wordt afgeweken van het oorspronkelijke ontwerp. Wanneer er dus echt iets anders wordt gemaakt dan besproken. Dit voorkomen we door in het voortraject aannames en uitsluitingen zoveel mogelijk uit offertes te laten, en ‘op pad’ te gaan met eerlijke getallen.”

Jarin Tempeman, technical support

“Mijn ambitie is ons serviceniveau verder verhogen en meer bekendheid geven aan onze Technical Support. Nog te weinig mensen weten dat Re3com veel meer doet en kan dan ‘alleen’ projecten opleveren. We kunnen storingen snel verhelpen, ruimtes die andere functies krijgen opnieuw inregelen, problemen oplossen vanaf ons bureau of op locatie. Ik wil met mijn team meer hulpvragen behandelen zoals het optimaliseren, analyseren en verhelpen van storingen, wijzigen van software, optimaliseren en uitbreiden van installaties. Daarnaast wil ik bijdragen aan de verdere groei en optimale afterservice door nazorg te bieden aan de opgeleverde projecten.”

Daniël Wiltinge, projecten

“Vorig jaar hebben we ons Projectenteam beter ingeregeld. Ik wil daar in dit nieuwe jaar de vruchten van gaan plukken. We willen als Re3com met nog meer plezier, op een hoger kennisniveau en met minder faal- en meerwerkkosten projecten realiseren. Mijn ambitie is om een flinke stap te zetten als het gaat om de meet- en regeltechniek van nieuwbouwprojecten. Ik wil de verhouding renovatie en nieuwbouw gelijk te trekken. Met het aantrekken van de economie zie ik voor Re3com een mooie rol hierin. Verder wil ik binnen ons projectenteam re3com blijven verbeteren en focussen op wat de klant verwacht en liefst nog meer bieden dan dat hij had verwacht en het liefst die verwachtingen flink overtreffen”

Diane van Zwet, directeur

“Meer impact op maatschappij en mensen. Dat kan met elke onderneming en organisatie. Mijn focus ligt op onze medewerkers: staan ze in hun kracht, wat willen ze leren en ontwikkelen? Hoe meer zij in beweging zijn, des te meer onze klanten hiervan profiteren: met kennis, knowhow, technologie en processen. Onze Groeiacademie speelt daarbij een grote rol. Overigens kunnen ook medewerkers van klanten en partners aanhaken bij onze trainingen en kennissessies. Mijn drijfveer is mensen zien groeien; of dat nu stagiairs en medewerkers van Re3com zijn of van partnerbedrijven. Ik vind het geweldig om te kunnen bijdragen aan en ondersteunen van ontwikkeling.”

Mariëlle de Gruijter Human Resources

“Onze portfolio met projecten is goed gevuld; de markt is weer aangetrokken. Dat heeft tot gevolg dat alle techbedrijven aan goed opgeleide en ervaren technici trekken. Mijn ambitie voor 2019 is om met goed personeelsbeleid een aantrekkelijk organisatie te zijn voor ervaren technici én voor starters! Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door binnen onze organisatie de mens op 1 te plaatsen. Dat doen we met uitdagende functieprofielen met doorgroeimogelijkheden. Door medewerkers aan toonaangevende projecten te laten werken met de nieuwste technieken, in teams met collega’s en partners die inspireren. En dat doen we door iedereen altijd de kans te bieden te blijven leren, op vakinhoudelijk én persoonlijk vlak!”

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep