Logo Coneco

Volg ons

blog

We heten je weer welkom op de Installatie Vakbeurs

Beurzen en events

Graag ontvangen we je op de Installatie Vakbeurs. Van 13 t/m 15 september vind je Re3com en Coneco in stand 313 (Hal 3) in Hardenberg. We praten je daar graag bij over recente projecten en te verwachten innovaties. En over stage-, studie- en werkmogelijkheden. Kom langs!

Tijdens de beurs informeren we je graag over het nieuwe Priva Cloudbased Gebouwbeheersysteem. Het helpt een gezond binnenklimaat te bereiken en het energiegebruik optimaal te regelen en te reduceren. Priva Cloud biedt altijd de laatste techniek en beveiligt ICT optimaal tegen invloeden van buiten. We vertellen je graag waarom en welk pakket het best bij jouw organisatie of die van je opdrachtgever past.

Collegetour voor MBO-studenten
Naast professionals heten we ook toekomstige professionals welkom in onze stand. Op dinsdag 13 september zijn we met onze Groeiacademie aanwezig, wij zijn dan één van de deelnemende bedrijven aan de College Tour. Tijdens de College Tour worden aan MBO-studenten uitdagende opdrachten voorgelegd. Zij worden op pad gestuurd volgens een vastgestelde route, waarbij ze in groepjes op deelnemende stands een vraag moeten oplossen. Hiermee maken ze op een speelse manier kennis met het vak!

Kom kennismaken
Ook als je je wilt oriënteren op een nieuwe of volgende stap in je carrière, heten we je van harte welkom. Voor Re3com in Ruinerwold zijn we op zoek naar Inbedrijfstellers, Projectengineers, Werkvoorbereiders en Sales engineers. Ben je ervaren of starter in een van deze functies en ben je technisch gedreven? Kom de sfeer proeven en kennismaken. Of kijk op werkenbijconeco.nl 

Wil je meer weten over de Installatie Vakbeurs? Bezoek de site voor het programma en de thema’s

banner 1

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep