Logo Coneco

Volg ons

blog

Priva Blue ID

Priva

Priva introduceert een nieuwe productlijn; Priva Blue ID en Top Control 8. Een software-hardware pakket voor een optimaal gebouwbeheer. De producten zijn ontworpen op basis van menselijke intuïtie. Geen ingewikkelde menu’s, maar eenduidige en heldere iconen zodat u in één oogopslag functies onderscheid.

Re3com is trotse partner van Priva en voorziet bij de installatie van het Blue ID pakket in uw gebouw. De betrouwbare hardware van Priva Blue ID staat garant voor een bedrijfszeker gebouwbeheersysteem.

Gebouwbeheersysteem met Blue ID

Voor een comfortabel binnenklimaat is het belangrijk dat u continu kunt vertrouwen op uw gebouwbeheersysteem. De hardware van Priva’s nieuwste generatie gebouwbeheersysteem Priva Blue ID voldoet aan deze standaard. De robuustheid van de componenten, de hoogwaardige materialen en de zorgvuldige productie in Nederland staan garant voor maximale zekerheid en continuïteit.

Blue ID hardware

De hardware is opgebouwd uit een basis waarop we losse functionele modules kunnen plaatsen. Priva Blue ID is ontwikkeld volgens het ‘ best fit’ -principe. Dankzij de modulaire uitvoering is Priva Blue ID geschikt voor elke toepassing. Van een kleine school tot een groot ziekenhuis. Als er onverhoopt een storing optreedt in een module, blijft deze storing beperkt tot dit deel van het systeem. De basis blijft altijd onder spanning waardoor er geen uitval plaatsvindt in het totale systeem.

Blue ID TouchPoint

Om het maximale resultaat uit een gebouwbeheersysteem te halen, is een gebruiksvriendelijke bediening cruciaal. Het nieuwe generatie gebouwbeheersysteem Priva Blue ID is dan ook uitgerust met een geavanceerde TouchPoint. Een draagbare tablet met een stijlvol ontwerp en beeldende functies. Iedere ruimte is aanpasbaar aan de behoeftes waaraan deze moeten voldoen.

Specificaties

Het Priva Blue ID TouchPoint is voorzien van een 7 inch touchscreen met hoge beeldschermresolutie (800×480 pixels). Door te swipen navigeert u heel eenvoudig door de bedieningselementen. Geen moeilijke menu’s, maar eenduidige en heldere iconen zodat u in één oogopslag functies onderscheid. RE3COM verzorgt voor uw bedrijf de service en het onderhoud aan uw installatie.

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep