Logo Coneco

Volg ons

blog

Ontdek onze methode op de Installatie Vakbeurs!

Beurzen en events

Tijdens de Installatie Vakbeurs op 12, 13 en 14 september is ook Coneco Plus aanwezig. Niet vreemd! De editie biedt prominente aandacht aan meet- en regeltechniek en de nieuwste innovaties komen aan de orde op het interactieve themaplein.

Daar mogen we met onze grensverleggende aanpak dus niet ontbreken. We nodigen u graag uit voor een kennismaking met Coneco Plus dat de komende jaren voor fundamenteel betere gebouwprestaties gaat zorgen.Tijdens de Installatie Vakbeurs op 12, 13 en 14 september is ook Coneco Plus aanwezig. Niet vreemd! De editie biedt prominente aandacht aan meet- en regeltechniek en de nieuwste innovaties komen aan de orde op het interactieve themaplein. Daar mogen we met onze grensverleggende aanpak dus niet ontbreken. We nodigen u graag uit voor een kennismaking met Coneco Plus dat de komende jaren voor fundamenteel betere gebouwprestaties gaat zorgen.

Coneco Plus wil een omslag realiseren in de wereld van meet- en regeltechniek. Een omslag die leidt tot een fundamentele verbetering van de klimaat- en duurzaamheidsprestaties van gebouwen. Coneco Plus bestrijdt geen symptomen maar pakt problemen aan bij de basis, met een totaaloplossing die u volledig ontzorgt. Tijdens de vakbeurs in Hardenberg zijn wij aanwezig met een stand. Hier kunt u zien wat Coneco Plus voor u en uw klimaatbeheersing kan betekenen. Coneco plus garandeert:

  • Optimaal comfort: Gezonde en productieve gebruikers
  • Kostenreductie: Tot 20% minder kosten voor energie en onderhoud
  • Verlaging CO2-uitstoot: Tot 35% minder uitstoot

Fundamenteel betere gebouwprestaties

U bent vast nieuwsgierig hoe dat kan. Coneco Plus kan zorgen voor fundamenteel betere gebouwprestaties dankzij het totaalconcept voor ontwerp, realisatie, monitoring, data-analyse, duurzaam beheer en onderhoud. Met een grensverleggende aanpak laten we nieuwe en bestaande gebouwinstallaties optimaal renderen. Dat garanderen we aan de hand van een concreet commissioning plan. Coneco Plus is een uitgelezen manier om installaties in nieuwe gebouwen foutloos te laten functioneren. Maar ook exploitanten en gebruikers van bestaande bouw kunnen gebruik maken van Coneco Plus.

Wilt u meer weten over Coneco Plus? Wilt u inzicht in best practices? Kom tijdens de Installatie Vakbeurs Hardenberg naar onze Coneco Plus stand. We zijn op 12, 13 of 14 september van 13.00 tot 21.00 uur! We vertellen u graag meer!

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep