Logo Coneco

Volg ons

blog

Nieuw bij Coneco: “Ik wil mijn tanden ergens inzetten en mijn hersens laten kraken”

Werken bij

Annemieke (46) werkt sinds een jaar in de backoffice van Coneco. Ze is van origine bloemiste, maar door een allergie moest ze na een aantal jaren dit vak verlaten. Bij verschillende werkgevers deed ze de boekhouding, acquisitie en administratie. Nu de kinderen zelfstandiger zijn vond ze het tijd worden voor een serieuzere baan. Bij Coneco.

Wat waren je persoonlijke doelen voor een nieuwe baan?
“Het belangrijkste van een nieuwe baan was dat ik er mijn ei in kwijt zou kunnen, nieuwe uitdagingen zou kunnen aangaan. Ik had echt weer zin in werkzaamheden waar ik mijn tanden in kon zetten en mijn hersens kon laten kraken. Het liefst in een team en samen met anderen. Een goede sfeer was voor mij een voorwaarde. Als dat niet goed is, slaat dit terug op je werk en ook in je privé. Mijn derde wens was ook niet onbelangrijk: dicht bij huis.”

Je kan hier echt jezelf zijn en dat helpt mij in me vrijer voelen, initiatief nemen en stappen durven zetten.

Voldoet Coneco aan die wensen?
“Volmondig ja! Ik werk er nu een jaar en ik ben nog steeds in een soort jubelstemming. Ik heb in korte tijd zo ongelofelijk veel geleerd en ook heel veel gedaan voor drie verschillende afdelingen. Natuurlijk duizelde het me in het begin wel eens, maar de waardering voor wat ik doe en hoe ik het doe is groot en warm. Je kan hier echt jezelf zijn en dat helpt mij in me vrijer voelen, initiatief nemen en stappen durven zetten.”

Hoe omschrijf je de sfeer bij Coneco?
“De sfeer binnen dit bedrijf is heel bijzonder. Ik vind het ongelofelijk hoe je hier als mens wordt gezien. Dat iedereen echt vindt dat privé voor alles gaat. Voor mij is dat niet te bevatten. Soms zit je niet altijd goed in je vel, door wat er privé bijvoorbeeld aan de hand is… Als je merkt dat je daar dan even meer nodig bent en dat aangeeft, is dat geen probleem en wordt het werk direct overgenomen, zonder scheve gezichten. En dan ligt er zaterdags ook nog een kaartje op de deurmat… Als je als collega’s zo samenwerkt en als je werkgever dat faciliteert dan helpt dat om alles uit jezelf en je werk te halen. Al moet er soms iets uit mijn tenen komen, ik ga voor mijn collega’s en voor Coneco.”

Wat doe je bij Coneco?
“Ik werk voor de afdelingen sales, service & onderhoud. Dat is in de loop van de tijd gegroeid. Als je je wilt ontwikkelen of je werkzaamheden wilt uitbreiden dan is daar ruimte voor. Zo ben ik van 24 uur naar 28 uur gegaan. Niet alleen omdat het druk is, maar ook omdat ik de mogelijkheid krijg me verder te ontwikkelen.”

Waarom zouden anderen moeten kennismaken met Coneco?
“Ten eerste omdat je vanaf een afstand niet snel begrijpt wat dit bedrijf doet en kan. Natuurlijk geeft de website een goede indruk, maar op bezoek en in gesprek gaan werkt beter. Ten tweede omdat het een heel open bedrijf is, dat niet alleen iets van jou wil maar ook voor jou. Ik heb het kennismakingsgesprek met Beckey en Mariëlle als heel gelijkwaardig ervaren. Als ik het niet was geworden, had ik er toch iets aan gehad.”

banner 1

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep