Logo Coneco

Volg ons

blog

Nieuw bij Coneco: “Alle ruimte voor ontwikkeling”

Coneco

Hasan (49) werkt sinds een half jaar als Servicetechnicus meet- en regeltechniek bij Coneco. 

Wat waren je persoonlijke doelen voor een nieuwe baan?

“Ik heb hbo elektrotechniek in Turkije gedaan en ben in 1997 naar Nederland gekomen. Toen ben ik eerst een taalcursus gaan volgen en gestart bij een installatiebedrijf. Van kabeltrekker en monteur tot service en onderhoud. Al snel trok de meet- en regeltechniek me. Naast mijn werk ben ik opleidingen in die richting gaan volgen en heb ik me verder ontwikkeld in deze discipline bij verschillende bedrijven. Uiteindelijk heb ik gekozen om mij echt te gaan specialiseren in de meet- en regeltechniek. Coneco stond bovenaan mijn wensenlijst om aan de slag te gaan.”

Voldoet Coneco aan die wensen?

“Zeker! Het niveau is hier zo hoog! Terwijl ik dacht heel veel te weten van de meet- en regeltechniek leer ik hier elke dag bij. En daar is alle ruimte voor. Allereerst binnen de Groeiacademie, maar ook tijdens het werk, in de praktijk! Ik heb een mentor die ik altijd alle vragen kan stellen. En wordt het heel specifiek, dan is er altijd iemand die me verder kan en wil helpen. Ik wist al dat er bij Coneco fijne mensen werken; in ons werk kom je elkaar op locatie tegen.”

Ik heb bij veel bedrijven gewerkt en over het algemeen met veel plezier. Maar wat ik hier ervaar is zeer bijzonder. 

Hasan Karaçam – Servicetechnicus M&R

Hoe omschrijf je de sfeer bij Coneco?

“Ik heb bij veel bedrijven gewerkt; over het algemeen met veel plezier. Maar wat ik hier ervaar is zeer bijzonder. Dit is de eerste werkomgeving waar ik me écht helemaal thuis voel. De cultuur is hier zo fijn, dat is bijna niet te geloven. De aandacht die hier is voor de mensen, het vak, de techniek en de omgeving is ongekend.”

Wat doe je bij Coneco?

“Als servicetechnicus ben ik vooral veel op pad en bij opdrachtgevers. Naast het buitenwerk, ben ik ook wel eens een paar dagen op kantoor, om bijvoorbeeld software te schrijven. Die afwisseling van verschillende werkzaamheden op verschillende plekken vind ik prettig. Naast het werk ben ik ook nog veel aan het leren, door trainingen bij de Groeiacademie.”

Waarom zouden anderen moeten kennismaken met Coneco?

“Als je je meer wilt verdiepen en ontwikkelen in meet- en regeltechniek, moet je zeker een afspraak maken. Ik denk dat het niveau van deze specialisatie bij deze onderneming het hoogst haalbare is. Wil je je hierin verder ontwikkelen, dan moet je zéker kennismaken; Coneco investeert in de ontwikkeling mensen.”

banner 1

Coneco en Re3Com maken deel uit van HC Groep